Cytat Zamieszczone przez motobiker Zobacz posta
Na ogłoszeniu było napisane, że silnik bardzo ładnie pracuje, mam je nawet zapisane i zrobione zdjęcie. Przy oględzinach garnek kulał na zimnym, potem się obudził i o dziwo pracowała na wszystkie gary, silnik się zagrzał, podczas przejażdżki samochodem czasami telepało, jakby znowu cylinder nie pracował. Po przejażdżce od razu ją zgasił. Sprzedający twierdził i szedł w zaparte na miejscu, że to kwestia świec, kopułki i będzie w porządku. Mówię spoko, kopułka pęknięta co widziałem na miejscu i świece były już zużyte, więc przystałem na te ofertę, bo nie duży koszt, a auto warte. Dopiero teraz wyszło u mechanika, że silnik jest do roboty. Dzisiaj jadę do gościa wyjaśniać sytuację.
Co tu wyjaśniać... byłeś, oglądałeś, jeździleś... kupiłeś. Trzeba było sprawdzać przed zakupem A nie teraz szukac dziury w całym... pomijając fakt że cena pewnie niewielka była za ten egzemplarz. Skoro szkoda było wydać pare groszy na sprawdzenie samochodu przed zakupem... to teraz masz niespodziankę. Przy następnym już będziesz inaczej podchodził do zakupu.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka