Zamieszczone przez tuczi77 Pan Michał odpoczywa 24h za zaglądanie do kieszeni. Reszta komentujących niech policzy do 10 zanim napisze coś głupiego... 1... 2.... 3.... 4.... 5.... 6.... 7..... 8..... 9..... 10...... Czy na pewno na to zasłużył? Panie Moderatorze gorsze rzeczy tu moderatorskie oko przepuszczało :)
Zamieszczone przez damned1 1... 2.... 3.... 4.... 5.... 6.... 7..... 8..... 9..... 10...... Czy na pewno na to zasłużył? Panie Moderatorze gorsze rzeczy tu moderatorskie oko przepuszczało :) Od tego jestem Moderatorem żebym samoistnie ustalał co można a czego nie można. Jak się kolega pożalił poza forum to mu chusteczki wyślij ;)
Zamieszczone przez tuczi77 Od tego jestem Moderatorem żebym samoistnie ustalał co można a czego nie można. Jak się kolega pożalił poza forum to mu chusteczki wyślij ;) Nie znam człowieka, ale znam moderatora i zaskoczyła mnie decyzja.
Zamieszczone przez damned1 Nie znam człowieka, ale znam moderatora i zaskoczyła mnie decyzja. Wydawało mi się, że był z wami na spocie w Zawierciu, ale już to zweryfikowałem.
Zasady na forum