gtr mialem serie 6 jakies 2 lata wiec moge ci odpwoiedziec na kazde twoje pytanie :)apropo wygody e63 jest odziwo naprawde komfortowym coupe to granturismo a nie wyczynowy sportowiec :)czy jest solidne mysle nie ma sie do czego przyczepic materialy dobrej jakosci nie ma skrzypiacych plastikow mialem wersje 4.4 mocy naprawde wystarczy ale jesli mial bym do wyboru 4.8 wybral bym 650 nowszy bardziej dopracowany i mocniejszy :) wydech spoko ale jak na v8 stanowczo za cichy ale za to logic7 w tej kubaturze wymiata :) nie wiem dlaczego forumowicze ci doradzaja kupno merce dresa cl:)skoro pytasz o serie 6 rownie dobrze mogli by ci napisac poczekaj moze wygrasz w totka i kupisz sobie continentala gt ;) seria 6 jest wedlug mnie duzo ladniejsza ludzie slabo znajacy sie na motoryzacji pytali mnie czy to jest jakies nowe bmw zaleta jest napewno rzadkosc tych aut nie widujemy pokonujac setki kilometrow a naprawde rzuca sie w oczy :) jesli ci sie podoba chcesz kup jedno jest zycie pozniej mozesz zalowac ja mialem :)mile wspominam kazdy fan bmw powinnien go miec

Odpowiedz z cytatem