Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: Bmw e38 Projekt "metamorfoza"

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar damned1
    BMW
    520i, 118i
    A chcesz to robić stopniowo, czy za jednym zamachem? Ja pewnie zacząłbym od zawiasu. Troszkę się spóźniłeś, bo kolega ArcticSilber sprzedawał tu swój AirRide i pewnie by się nadał. Na koniec zostawiłbym lakier i przekładkę silnika (jak faktycznie będziesz się decydował), a nawet lakier na absolutnie sam koniec, żeby go przy robotach potem nie uszkodzić :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38
    Cytat Zamieszczone przez damned1 Zobacz posta
    A chcesz to robić stopniowo, czy za jednym zamachem? Ja pewnie zacząłbym od zawiasu. Troszkę się spóźniłeś, bo kolega ArcticSilber sprzedawał tu swój AirRide i pewnie by się nadał. Na koniec zostawiłbym lakier i przekładkę silnika (jak faktycznie będziesz się decydował), a nawet lakier na absolutnie sam koniec, żeby go przy robotach potem nie uszkodzić :)

Stopniowo, czyli dobra zaczynam od zawiasu, efekt wchodzących kół pod karoserie wiążę się z założeniem gwnintu? czy trzeba inaczej pokminić?

Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Jak budżet nie gra roli to sprzedaj tego pascia i kup kup jakieś fajne 740/750i

Żeby zrobić ,zaprezentowane przez Ciebie auto myślę że 40-50tys wejdzie bez większego problemu(swapa w tych pieniądzach nie licze).

Mija się z celem pchanie siana w 725 bo frajdy z jazdy nigdy miał nie będziesz. A po zdjęciach, widać że swoje najlepsze lata to auto ma dawno za sobą.
    Dostałem auto jako prezent i chcę ożywić staruszka, wiem, że za dobrze nie wygląda na tych zdjęciach, ale tak jak mówiłem jest u mechanika i nie miałem jak zrobić normalnych fotek na dodatek jest zakurzony itd. Ale jak wyjdzie od mechanika porobię parę fotek i prześlę tutaj, nie będę miał frajdy z jazdy jak włożę mocniejszy silnik?
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 02-09-2016 o 08:05 Powód: Edytuj swoje posty zamiast pisać jednego pod drugim.