Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Dwie nie tanie e38...

Vip Vip Awatar damned1
    BMW
    520i, 118i
    Cytat Zamieszczone przez miro Zobacz posta
    Mogę Ci zaproponować abyś zainteresował się w takim razie E65 730i z silnikiem M54 skoro i tak chcesz wydać 40 tys. Z tym silnikiem będziesz miał naprawdę spokojne sny i nic nie powinno zakłócić spokoju Twojego ducha. Jedyny problem to taki ,że musiałbyś szukać w DE bo w Polsce nie masz nawet najmniejszego wyboru.
    W Niemczech na chwilę obecną 10 sztuk. http://www.mobile.de/pl/kategoria/sa...petrol,pwx:185
    I wśród nich prawdziwy rarytas >>E65 w welurze<< !

Cytat Zamieszczone przez mawo11 Zobacz posta
    Hej co do E65 to tak jak pisalem :... jakos nie mam przekonania i raczej mieszane uczucia... aczkolwiek przegladalem wiele i moze mile sie zaskocze i zmienie zdanie.... w gre wchodza tylko silniki benzynowe i najlepiej V8 tak wiec 750 740 .... czy powinienem na ktores z tych dwoch uwazac z jakiegos powodu.... ktory wy byscie mi polecili... ktore lepsze pod ewentualne lpg .... ????
    740 i 750 to wersje polift i są to "rozwiercone" wersje odpowiednio przedliftowych 735 i 745, a wszystkie 4-ry to ten sam silnik N62 i wszystkie chorują na te same przypadłości. Ze wszystkich najwydajniej zdaje się wypada 745.

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK

@damned1 a uwierzysz ,że kiedyś widziałem 745i w welurze :)
    Przypuszczam ,że tą byś już nie pogardził .... http://www.mobile.de/pl/Samochod/BMW...18179663.html#

Vip Vip Awatar damned1
    BMW
    520i, 118i
    Cytat Zamieszczone przez miro Zobacz posta
    @damned1 a uwierzysz ,że kiedyś widziałem 745i w welurze :)
    Przypuszczam ,że tą byś już nie pogardził .... http://www.mobile.de/pl/Samochod/BMW...18179663.html#
    Ja też widziałem, jak szukałem swojego auta :) I ogólnie to nie była ironia z mojej strony. Welur w E65 jest dla mnie w kategorii "ciekawostki/rarytasy", a co do tej drugiej, co podajesz, to się zastanawiam, czym te zdjęcia były robione o_O? No i generalnie sportowe fotele do mnie nie przemawiają i żeby nie było, nie jestem przeciwnikiem silnika 3.0i. Przyznam szczerze, że bardzo długo nie wiedziałem o jego istnieniu i kto wie, może teraz sam bym jeździł autem z takim silnikiem :)

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    A to przepraszam. Myślałem ,że sie ze mnie nabijasz. hehe
    Miałem też 745i ale wizja problemów które mnie mogą spotkać ze strony tego silnika za bardzo mnie stresowała a ,że diesle toleruję tylko w traktorach i ciągnikach siodłowych kupiłem sobie e65 z silnikiem M54 .
    Mam mniej koni pod maską no i automatycznie mniej a właściwie zero problemów. Oooo przepraszam....wymieniłem jedną cewkę bo z dnia na dzień umarła :)
    To wszystko co musiałem zainwestować do silnika,prócz oleju i filtra oczywiście :):):)