Jestem całkowicie przekonany, że za 30k można mieć e38 w stanie idealnym, czego nie można powiedzieć o tej, którą podesłałeś Łukasz, nawet po zdjęciach. No chyba, że najważniejsze jest wyposażenie.
Jestem całkowicie przekonany, że za 30k można mieć e38 w stanie idealnym, czego nie można powiedzieć o tej, którą podesłałeś Łukasz, nawet po zdjęciach. No chyba, że najważniejsze jest wyposażenie.
pozdrawiam Bartek
A co jej brakuje? Tzn co na zdjęciach wzbudza Twoja niechęć do tego egzemplarza?
Niestety nie mam szklanej kuli ale na zdjęciach wygląda bardzo dobrzeSkoro uważasz że jest "słaba" to podrzuć jakieś ogłoszenie allegro/olx/mobile itd która wygląda Twoim zdaniem lepiej i jest idealna za 30tys zł ,chętnie zobaczę
![]()
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 06-01-2016 o 14:52
Łukasz, przecież jesteś większym pedantem ode mnie. Napisałem tylko, że można mieć auto w stanie idealnym, ale oczywiście trzeba ją przywieźć samemu. 6k euro do opłat to jest dużo jak za kilkunastoletnie BMW e38 w Niemczech.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 06-01-2016 o 16:48
pozdrawiam Bartek
Fakt fajny wypas.Dziwi mnie czemu ma wygryzioną deskę na rancie "daszku" nad zegarami? Właściciel miał za długie pazury?
W tej kasie brak dywaników?
Ten xenon coś za niebiesko świeci.
"nic nie malowane,nie picowane",takie pierwsze słowa w ogłoszeniu... A decha "ocieka" hmm zajebistością.
Widać,że auto wyprane i wyplakowane do sprzedaży.Ciekawe jak mechanika w nim.Ogólnie fajne auto.
![]()
Podoba mi się kolor drewna i niebieskie dodatki także. Auto ładnie wygląda i cena dobra jeśli jest taka jak w opisie. Sam opis jest dość zawiły i przypomina bełkot handlarza. Napisane jest oferta prywatna, samochód zarejestrowany, rok w kraju. To wychodzi, że zdj dość stare są, ciekawe jak wygląda obecnie.
Było BMW e32 750 V12
Wiecie co mnie bawi najbardziej czytając takie posty? Napiszę tak na szybkości...
Od 8 lat jak jestem na forum widziałem na zdjęciach dokładnie dwa auta które wyglądały lepiej niż to Radomia (tak,tylko dwa). Na zlocie byłem prawie każdym i przeważnie to co pokazywane jest na forum w rzeczywistości ma się całkowicie inaczej...
Druga kwestia... Jak by wł tej 740 w/w był z forum to oczywiście by było tylko, och i ach a że nie jest, no to auto jest padlina a już tym bardziej z Radomia ... Jak by ktoś z VIP'ów ją miał lub modów to by było 100 stron w temacie powitalnym jaka to nie jest zajebista.
Znam tematy gdzie E38 jest kupiona za 10k, golas na ***** i pojawiają się posty "piękna,niech się sprawuje"....
Kocinak08, twoje argumenty są kompletnie bezpodstawne... Każde auto które miałem po roku za mojej kadencji wyglądało lepiej niż w dniu kupna,dlaczego przekreślacie chłopaka? Dlatego że nie ma go na forum ? Chyba trochę chore to jest...
Braciak mój ma od nowości SQ5 13' i RS6 avant 14' , jak bym chciał to przy przebiegach mniejszych niż 40t km znalazł bym coś,po czym nie można tego auta nazwać idealnym więc o czym mowa przy aucie 15letnim z przebiegiem bez mała 300 000km .
Panowie...troszeczkę wyluzujcie i popatrzcie na swoje auta![]()
Ja tego auta w żaden sposób nie skreśliłem. Podoba mi się i na pewno bym nim nie pogardził jeśli jest takie jak w opisie i na zdj. Lecz wychodzę z założenia, że powinny być w ogłoszeniach fotki aktualne. Przez ten rok bardzo wiele mogło się z nią stać tak samo dobrego jak i złego.
Było BMW e32 750 V12
No Lukasz to oczywista oczywistosc ze wszystkie igly na full wypasach sa w posiadaniu forumowiczow. Te co zostaly na rynku sa w najlepszym przypadku takie sobie...
Auto golas bez silnika i rolek w stanie slabym w temacie powitalnym to czeste zjawisko. Po wymianie oleju i zrobieniu shadowa sprayem staje sie autem milosnika z ori przebiegiem wycenianym na walizke dolarow.
A teraz na temat: jesli chcialbym wydac 30tysi na e38 to ta z linku Dzudy byla by pierwsza do lukania. A jej mankamenty wynikajace z wieku by mi napewno nie przeszkadzaly.
Pzdr.
Były:
VW Jetta A2
Opel Astra G Caravan
BMW E32 730i[*][*]
VW Passat B5 Variant
BMW E38 728iA
BMW E39 535iA
Audi A3 8P 2.0T++
Audi A6 C6 2.7 TDI++ Quattro
BMW E91 318d+
VW Phaeton 3.2
Astra GTC OPC Line
Mercedes CLK W209 200K lift
BMW E90 320dA 177KM 08'
Ja handluje i nigdy nie zaznaczam "bezwypadkowy" bo mi potem debile marudzą że jak to 15 letnie auta i malowane a przecież miał być bezwypadkowy...