Witam byłem sprawdzić auto i wyszło tak , prawa strona samochodu do wymiany zarówno tuleje z przodu jak i z tyłu więc, auto było coś nie halo, oczywiście handlarz się wkurwił na mnie bo mu powiedziałem że kierunki są nieoryginalne i podróbki za 15 złotych, Powiedziałem mu że musiało być bite on dobrze wie co z tym autem było nie tak, od razu się wkur... i powiedział ze się nie zamieni a jak szukam perełki to proszę sobie przygotować 30 tys na e38, wyśmiałem go. za 30 tys mam E65 w 3 litrowym dieslu a nie stara E38. Typowy Handlarzyk najlepiej zataić wszystko, pytałem go czy auto jest sprawne wsio itp. Powiedział że jedynie uszczelki pod klawiatura do wymiany bo sie poci silnik od gory, a o zawieszeniu nic, nagle wychodzi że tuleje do wymiany, i ciekawe co jeszcze, Z mojej strony twardo powiedziałem dopłaca mi 2 tys symboliczne za E46 ja biorę E38 i od razu na warsztat, wiadome oleje przednie tuleje na wahaczach i tył. Idealnie ten gość i jego komis można polecić do TVN Turbo. Żenada jednym słowem.