Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 59 z 59

Wątek: Zakup BMW 7 E38 740i 1994r M60B40

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E60 N52 523i
    Cytat Zamieszczone przez Aldik Zobacz posta
    Nie ma jak stwierdzić że coś z autem nie tak bo ma tuleje do wymiany :) ROB7ER do salonu zapraszam :) Jakbyś mi powiedział, ze z powodu kierunków uważasz że auto nite (gdzie mase ludzi je zmienia) to bym Ci zamknął drzwi i życzył miłej drogi powrotnej i poszedł :)
    Tak ale słuchaj jeżeli pytam gościa co jest do roboty w samochodzie to po co tai?...... Co mu to da to że ja wyjadę zamienię się i będę się wkur.... za tydzień jazdy ? Wolę wiedzieć z czym mam do czynienia a nie za chwile koła odpadną. I tak wiedział że będę jechał na kanał z tym to po co machloje robić.? Ja jestem lojalny jeżeli oferuję swoje auto w stanie mogę rzecz ideał,. bo jest wszystko na tip top, to nie jest moje 1 BMW każde co tylko bolało było robione na markowych częsciach, gazu nie uznaje bo to dla mnie wynalazek, auto zawsze chodzi na najlepszych paliwach, więc ja mu oferuje auto ok a tu taki zonk? Jeszcze się pluje ze czego ma dopłacać. A swoją drogą nie dziwi cię czemu akurat lewa strona auta ma akurat zawieszenie do roboty? dziwne moim zdaniem. Auto bylo malowane to widać dobrze pomalowane jest więc wyglada jak nowe odrazu się to rzuca w oczy. Ale nie wszystko widocznie zostało zrobione.

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK

Zatajanie , kłamanie trzeba tępić ,ale to ,że tuleje są do wymiany to nie koniec świata bo i tak Cie czeka ich wymiana kiedyś jak będziesz jeżdził.

A co do dobrego e65 jeszcze diesla za 30 tys to jesteś optymistą i to wielkim , to powinny e38 być dobre za 10 tys. ? dawaj linkii do ogłoszeń chętnie pooglądamy.

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Bez komentarza :) Pozdrawiam i powodzenia !

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E60 N52 523i
    Ale skąd to zdenerwowanie u Handlarza jak mu się prawdę mówi ? :) Jak ja sprzedawałem swoje E39 goście jechali aż z Wrocławia ponad 500km , i pytali się 100 razy czy aby naprawdę auto jest ok, potwierdziłem to, przyjechali na miejsce, podjechaliśmy na stację diagnostyczną auto na szarpaki wszelakie testy całego zawieszenia no i wszystko pozytywnie, bo jestem nieliczny z tych którzy do auta dokłądają i potem sprzedają, ale inny ma na to wy.... i sprzedaje szrota do roboty taka u nas w polsce panuje mentalość, byle by wypchać sprzedać dobra jest.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E65 3.0D
    Zeby wszystkie auta jakie chcialem kupic mialy tylko zawieche do roboty :)
    Kierunkami bym sie tez nie przejmowal. Jesli faktycznie szukasz igly to musisz do swojej e46 dozucic troche kasy...
    Osobiscie nigdy nie szukalem igly i jej nie mam ale usterki o jakich piszesz sa raczej normalne w tym przedziale forsy. Pzdr.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E60 N52 523i
    Zobaczymy będę negocjował z gościem.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Prezeslaw
    BMW
    E38 4.0 M60
    Poszukaj lepiej z prywatnych rąk (przynajmniej 2 lata u ostatniego właściciela) i dołóż ze dwa tysiące do wyjściowej kwoty zakupu. Potem na start jeszcze ze 3 tysiące na sprawy, które wyjdą w pierwszych miesiącach użytkowania i będziesz zadowolony. Taniej jest kupić droższy egzemplarz:) Handlarz, który sprzedaje auto za 15 000 kupił je za maks. 12 000, więc cudów tu nie będzie.
    Proponuję na tym skończyć powitanie i kontynuować w odpowiednim dziale. Chętnie pomożemy:)
    To co, że diesel? Pewnie świece zalane;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E60 N52 523i
    Cytat Zamieszczone przez Prezeslaw Zobacz posta
    Poszukaj lepiej z prywatnych rąk (przynajmniej 2 lata u ostatniego właściciela)
    No właśnie tylko ja jak już szukam to swój rejon bądź małopolskie Kraków ewentualnie śląsk. I niekiedy ciężko się czegoś czepić.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Prezeslaw
    BMW
    E38 4.0 M60
    No czasem trzeba pojechać trochę dalej i uzbroić się w cierpliwość. Kompromisy w kupowaniu auta się nie sprawdzają.
    To co, że diesel? Pewnie świece zalane;)