Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 101

Wątek: 728 "Alpina" Bielsk Podlaski - UWAGA

Zaawansowany Użytkownik Awatar Bingo
    BMW
    E46 320Ci ,A8 D3 4,2
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Bingo, jesteś kolejnym, który nie rozumie prostej jak budowa cepa rzeczy, którą miałem na myśli zakładając ten temat:

Nie skreśliłem tego samochodu, nie powiedziałem, że to złom, napisałem tylko fakty które znam z przeszłości, a o których sprzedający mógłby "przez przypadek" zapomnieć wspomnieć w trakcie rozmowy telefonicznej i w ten sposób narazić kogoś na bezproduktywną wycieczkę do Bielska. Jeśli komuś nie przeszkadza malowanie - niech jedzie, ogląda, dogaduje i kupuje. Przecież nic nie stoi na przeszkodzie!

To krzywy i pjotrek dorobili do moich słów ideologię o złomie, szmaceniu auta itp. Jednak kiedy poprosiłem o jednoznaczne wskazanie miejsca w którym niby o tym napisałem, nagle dziwnym trafem żaden z nich nie odniósł się do mojej prośby i nabrali wody w usta... Ciekawe dlaczego?

Ja również uważam, że lepiej wymienić całe elementy na takie bez uszkodzeń i korozji niż szpachlować strupa - sprawa oczywista. Ja jednak w odróżnieniu do ciebie widziałem jak to auto było "pomalowane" na czerwono, a całej budy łącznie z dachem i słupkami wymienić nie sposób ;)

P.S. Co do jeżdżenia przystankami - moje auto ma 22 lata i obecnie daleko mu do stanu idealnego, ale miernik poza dwoma elementami (prawy tył - drzwi i błotnik, o których wiedziałem, że były malowane) pokazuje wszędzie 180 mikronów, więc swoją teorię możesz schować do kieszeni.
    Ale ja absolutnie nie mam nic do tego co napisałeś na samym początku - właśnie chodzi mi o tą resztę wypowiedzi :) Uważam ,że dobrze jest znać faktyczną historię auta ale ludziska chcą kupić za 16 tysi nówkę i zawsze kiedyś kupią "bezwypadkową igłę ".

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    kiedys kolega sprzedawal vectre, dla klienta wszystko pasowalo, juz była napisana umowa, a kumpel wspomniał ze rok temu robil glowice, auto mialo 14 lat, jak tylko kupujący to uslyszał to zrezygnowal bo on chce auto co nigdy nie bylo naprawiane itp.... tak... 14 letnie auto nigdy nie było naprawiane. Sam mam dach do pomalowania bo sa widoczne dziwne zacieki, pomaluje i co? zaraz bedzie ze ulep po dachowaniu...

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    Co to za dziwne zacieki?wstaw zdjecia-moze obejdzie sie bez lakierowania.

Początkujący Użytkownik Awatar herbatkowy
    BMW
    Bylo e46 i e39 teraz jest E60 ale zaraz bedzie E38 :)

Tez tak czytam i troche sie dziwie, w tytule UWAGA jakby to byla jakas bomba na kolkach albo przynajmniej spawana z dwoch polowek, a w poscie tuczi77 pisze ze auto bylo dwa razy malowane cale i bylo w rowie :D Podejrzewam, ze 50% aut z tego forum bylo po gorszych przezyciach :)

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Ależ to auto wcale tanie nie jest...to już nawet w kraju gdzie auta są najdroższe na świecie można kupić E38 z mniejszym...ori przebiegiem i nie malowane oraz młodsze...co prawda nie alpina :) i do tego jak kupujesz od Norwega to na 99% powie ci wszystko o takim aucie...a jeśli coś ukryje to albo odda pieniądze za naprawę albo odda całą sumę http://www.finn.no/finn/car/used/obj...ckthrough=true http://www.finn.no/finn/car/used/obj...ckthrough=true http://www.finn.no/finn/car/used/obj...ckthrough=true
    Ostatnio edytowane przez arturo193 ; 06-12-2014 o 21:14
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez herbatkowy Zobacz posta
    Podejrzewam, ze 50% aut z tego forum bylo po gorszych przezyciach :)

Podaj tylko 20 przykładów.Bo widzę,że masz szklana kulę i kubek z fusami...

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    No i właśnie o to chodzi że jest napisane UWAGA, a nie np. UWAGA MINA albo UWAGA ZŁOM, SZROT, KAPLICA...

Chętnie wysłucham sugestii jak miałby ten tytuł brzmieć?

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Jako, że to niemieckie auto to może ACHTUNG ? :)
    Myślę, że ta rozmowa to typowe bicie piany i nie dojdziemy tutaj do konsensusu więc proponuję zamknąc temat. Jak ktoś bedzie chętny to go poczyta, odkopie temat Neufa i zdjęcia czerwonego lakieru i pracy jaką wykonał lakiernik dekady i wszystko będzie jasne ;)
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    No i właśnie o to chodzi że jest napisane UWAGA, a nie np. UWAGA MINA albo UWAGA ZŁOM, SZROT, KAPLICA...

Chętnie wysłucham sugestii jak miałby ten tytuł brzmieć?
    j.w.
    Cytat Zamieszczone przez Anatol Zobacz posta
    Podaj tylko 20 przykładów.Bo widzę,że masz szklana kulę i kubek z fusami...
    Niech poda 5 przykładów...
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez EVAN Zobacz posta
    Myślę, że ta rozmowa to typowe bicie piany i nie dojdziemy tutaj do konsensusu więc proponuję zamknąc temat. Jak ktoś bedzie chętny to go poczyta, odkopie temat Neufa i zdjęcia czerwonego lakieru i pracy jaką wykonał lakiernik dekady i wszystko będzie jasne ;)
    Jestem ZA! Pora zamknąć temat który dawno się wyczerpał...