Więc nadal masz E38 z poprawnie działającym silnikiem i skrzynią i ze zrobioną dużą prewencją z końca produkcji za 23k.
Lepiej nie będzie.
Więc nadal masz E38 z poprawnie działającym silnikiem i skrzynią i ze zrobioną dużą prewencją z końca produkcji za 23k.
Lepiej nie będzie.
Wersja troche dziwna, nie ma grzanych stolkow, masazy, tempomatu, klapy hydraulicznej.. taki full tylko ze nie full :D
Ale nie wiadomo ile ta skrzynia pochodzi, nie wiadomo czy ktos wogole tam zmienial olej... Chyba poczekam doloze i poszukam E60 albo e38 tylko w niemcowni.
Nie było masaży w konturach. Tempomat widzę, że jest. Chyba, że nie sprawny...
Hehe to jak go wlaczyc ? Bo ani ja ani wlasciciel nie wiedzielismy myslelismy ze nie ma :D
Na kierownicy z prawej strony. 4przyciski tempomatu. Nie było możliwości zakupu multifinkcji bez tempomatu.
Lakierniczo nie byla nigdzie malowana tak wiec troche obstrupiała skoro lakier oryginal tu odprysk tam obtarcie, w miejscach tych odprysków było rudawe- z tym trzeba cos robic? Mozna jakies zaprawki?
po tym twoim opisie to bym trochę utargował i brał, a w międzyczasie usuwał usterki :)
Wole mandat niz zardzewiala 7er po zimie :D
No niby tak, ale auto musialo naprawde duzo stac, poparciałe uszczelki, był nawet mech w szparach miedzy drzwiami i troszke mnie to odstraszylo chyba wole dolozyc i wziac cos lepszego.Zamieszczone przez Bartos
A co myslicie o tym? Zna ktos to?
http://olx.pl/oferta/bmw-730d-indivi...tml#de8304297d
Tylne lampy - kibel, felgi według mnie przekombinowane (zależy co kto lubi), środek spoko, więcej z fot się nie dowiesz, wycieczka do Augustowa i tyle :)