Cytat Zamieszczone przez czarny745d Zobacz posta
Od czasu zakupu Fki jeżdżę do Inchcape na Prymasa. Na dzień dzisiejszy nic nie popsuli, a wszystko co robią jest ok i nie muszę wracać, a to dla mnie jest bardzo ważne bo nie lubię wracać. Telefoniczne opinie wydaję im pozytwne bo nie mogę się do czego przyczepić. Co prawda nie opieram opinii tylko na wymianach klocków, czy tarcz hamulcowych co też robili i wszystko jest ok. Ostatnio miałem robione uszczelkę głowicy silnika, wymianę chłodnicy wody, wymianę płynu hamulcowego. Teraz robią mi uszczelki na wtryskach, wymiana pompki od płynu do spryskiwaczy bo zaczęła cieknąć. Nie mogę złego słowa powiedzieć bo ogarniają na plus wszystko, wiadomo koszta duże, ale za serwis wiadomo trzeba ciężkie pieniądze zostawić z czegoś muszą żyć:)
Ale kolego antyreklame Fce zrobiles.
Nie wiem z ktorego roku ja masz nawet z poczatku produkcji to 6cio letnie BMW i juz trzeba uszczelke pod glowica robic. Nie wiem o jakie uszczelki na wtryskach chodzi ale to powinni wymienic przy demontazu glowicy (musieli wyjac wtryski zeby zmienic uszczelke glowicy) wiec 2 razy zaplaciles.