Sorki za slabe foty ale narazie to tyl3 na ile mam czasu.mam ja od niedzieli wieczorem i juz 300km nastukane.dam fotki zaraz ze srodka a narazie czarne nery dzis przyszly ......![]()
Sorki za slabe foty ale narazie to tyl3 na ile mam czasu.mam ja od niedzieli wieczorem i juz 300km nastukane.dam fotki zaraz ze srodka a narazie czarne nery dzis przyszly ......![]()
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Czarna nerka daję rady.
Pić trzeba ! Jeść można !
Mnie tam sie czarne wloty nie podobaja. Jakos to jeszcze wyglada ze zderzakiem m-pakiet z czarnymi listwami, ale pomieszane juz nie za bardzo.
F01 to 2tonowa limuzyna. Takie bajery to raczej pasuja do M5:) Choc ostatecznie kazdy robi jak uwaza.
Co do silnika. V8 z dwoma turbinami jest wyjatkowe nie ze wzgledu na moc tylko kulture pracy i elastycznosc. Zaden diesel nawet sie nie zbliża. V6 benzynie tez brakuje. Za to funkcjonalnie V8 jest nieekonomiczne, ciezkie i kosztowne w serwisowaniu. No coz, cos za cos.
Czarna nera dodaje agresywnosci i naprawde dobrze to wyglada
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Suma sumarum jest kor#@ mega auto.opisze wrazenie dokladnie wkrotce ;)
jako bonusik czarne prawdziwe drewno machoniowe,5 kamer do okola,kierownica w sporcie .....
Wentylacji siedzeń brak i fotela typu komfort :(
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!