Przed Lift jakoś bardziej mi się podoba ;) Myślę, że z tej ceny spokojnie da się trochę zejść jeszcze. A czemu inna bajka?
Przed Lift jakoś bardziej mi się podoba ;) Myślę, że z tej ceny spokojnie da się trochę zejść jeszcze. A czemu inna bajka?
Od razu wyjaśnię że to moje subiektywne zdanie i ja wolę zdecydowanie polifta i nie dla tego że go mam tylko dlatego że tak myślę......środek - wygląd oraz jakość użytych materiałów jak dla mnie w polifcie o wiele lepsze i fajniejsze (no i jeszcze I-Drive), na zewnątrz polift też o wiele bardziej mi się podoba wygląda świeżo i nie tak ociężale......
Koledzy z przed liftami nie krzyczcie na mnie za bardzo ;-)))
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
A mnie właśnie chyba ta ociężałość ciągnie do przedlifta, ciężka, masywna limuzyna, jak czołg ;) Aż taka jest różnica w materiałach w środku?
Są wątki na forum o słabej jakości plastików i skóry więc coś w tym musi być. U siebie nie zauważam jakiegoś zużycia mimo 200+ tys kilometrów czyli został to poprawione. Jednak jeżeli wolisz przedlifta to spokojnie bierz tylko znajdź zadbanego a będzie dobrze....;-)
A co myślisz o tym z Rumii? Wcześniej widziałem go do kupienia z prywatnych rąk. Wiem też, że ta srebrna ze Skórcza jest w porządku bo stoi 10 km ode mnie i się trochę o niej dowiedziałem, ale to golas kompletny :)
Przed lift nie jest zły, myślę że jeden z najpiękniejszych samochodów dostępnych w tym pułapie cenowym (wygląda jak 200k PLN jak ktoś się nie zna na autach), natomiast po lift... iDrive faktycznie ładniejszy, pokretła od klimy i inne takie szczegóły, przede wszystkim przód jest piękny, bardziej agresywny.
Jak dla mnie srebrny przed lift 745 w dobrym wyposażeniu to byłby ideał, problem w tym, że wszystkie z lepszym wyposażeniem są akurat czarne.
Z zewnątrz wygląda bardzo źle nie wiem czy to przez te koła czy jak.....od razu jak ją zobaczyłem to miałem taką pierwszą myśl. Natomiast w środku nie ma tragedii, ciekawe jak wygląda na żywo no i fajny wypasik ma. Jak nie masz daleko to podjedz i zobacz ją.
Ps: tak patrzę i patrzę i sam nie wiem czemu ona z zewnątrz tak mi się nie podoba.....
To chyba te felgi właśnie, paskudne są, od razu do wywalenia gdybym ją kupił, nie mam daleko więc pewnie przejadę się ją obejrzeć, na razie chcę jeszcze poszukać co ciekawszych ofert. Ważna sprawa, wie ktoś jak z AUXem w tych autach bo czytałem tematy ale jakoś jasno nikt nie powiedział czy się da.
Witam po dłuższej nieobecności.
Panowie to autko z Rumii to moje byłe więc mogę coś więcej o nim napisać:) Dla pewności załatwcie VIN to Wam opowiem co nie co:)
Na pewno nie jest bezwypadkowe:P Przebieg chociaż się zgadza mniej więcej.....