O a ja myslalem ze to glosnomowiacy i nigdy tego nie ruszałem :P czym np mozna sterowac ? pewnie i tak nic nie rozumie ?
PS. B12 mega, brałbym
O a ja myslalem ze to glosnomowiacy i nigdy tego nie ruszałem :P czym np mozna sterowac ? pewnie i tak nic nie rozumie ?
PS. B12 mega, brałbym
Na chłopski rozum, pewnie, jak powiesz nazwę kontaktu, to zostanie on wybrany i rozpocznie się połączenie, ale czy to prawda, to niech ktoś potwierdzi.
Ja mam tą opcje i działa bardzo fajne, ponizej kilka opcji z których korzystam. Wszystkie komendy po niemiecku:
- tankstelle - wyszukuje i pokazuje na ekranie liste najbliższych stacji. Mozesz wybrać z listy i GPS cię poprowadzi,
- restaracja - wyszukuje knajpy i jak wyzej.
- mozna podyktowac numer telefonu i zadzwonic bez dotykania telefonu
- można wybrac kontakt z zapisanch.
To tyle co sam kozystam. Mam ściągawke od BMW która siedzi sobie w osłonie przeciwsłoneczej i tam jeszcze kilka innych opcji jest ale tereaz nie powiem.
A co oznaczają strzałki na kierownicy?
Wiecej fotek auta by się przydało.
Nie rozumiem co napisałeś.
W mojej kierze jest taka sama ikona na tym przycisku i jest to tylko sterowanie głosem. Auto poliftowe.
Dodam ,ze mam serducho.
miałem zwykła kiere i miałem tam znaczek telefonu, teraz mam serducho i mam buźkę. Przycisk ten przełącza pomiędzy telefonem a sterowaniem głosem. Nawet w instrukcji pisze.
a kiedyś była za 120 tyś.
730