Kiedyś próbowałem na szybko zrobić i coś pomogło ale dużo jeszcze brakuje do takiego efektu. Może kiedyś jak będzie czas to się jeszcze pobawię. Furacz na tej feldze bez porównania.
Kiedyś próbowałem na szybko zrobić i coś pomogło ale dużo jeszcze brakuje do takiego efektu. Może kiedyś jak będzie czas to się jeszcze pobawię. Furacz na tej feldze bez porównania.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Jakub 4 godziny i po robocie :) ta felga jest dla mnie idealnym rozwiązaniem bo pasuje do tego auta oraz jest komfort jazdy, planuje jeszcze 7er delikatnie obniżyć :)
To koło jest bez żadnych dystansów??? Ja mam taki efekt może delikatnie większy ale z dystansami przy styling 95.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Tak też myślałem bo wcześniej ktoś pisał że idealnie dopasowały się do błotników..Nie chciało mi się wierzyć ze bez dystansu tak by to wyglądało.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Dealer też myślę o dystansach do swoich felg.....więc powiedz jakie założyłeś dystanse bo te H&R są drogie i wydaje mi się że ich cena jest tylko za firmę a nie za jakość....napisz też czy wszystko jest ok i nic nie bije i takie tam....
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
Wiem patrzyłem na alle tylko zastanawiała mnie niska cena w porównaniu do jakiś firmowych i co za tym idzie czy jakość jest spoko.....jednak jeśli u Ciebie jest ok to pomyślę nad nimi :-)
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
nadszedł czas na kolejne zmiany w wielorybie :) Tapicerka LEDER NASCA STEINGRUEN (U6GN) jest trudna w utrzymaniu czystości a jak poprzedni właściciel nie konserwował jej to wiadomo czego możemy się spodziewać, u mnie były przetarte boczki kierowcy oraz ubytek skóry w boczku fotelu pasażera, starta skóra w podłokietniku. Fotele zostały od nowa zrobione, wyczyszczone,pomalowane i zakonserwowane lakierem, tylna kanapa wyczyszczona i położony nowy lakier bez malowania. Robota była wykonana środkami firmy Colourlock. Jestem zadowolony z efektu. Poniżej zdjęcia
Przed:
Po:
![]()
Wygląda porządnie. Powiedz jak skóra w dotyku, czuć że jest twardsza, sztywniejsza ?
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion