Pokaż wyniki od 1 do 10 z 67

Wątek: Customowe felgi z 16" zrobione Customowe 19" by wheel-wide.com

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL

Epul, coś w tym co powiedział Adasio jednak jest.

Ja na przykład lubię mieć auto które ładnie dla mnie wygląda ale lubię też nim jeździć. Jakbym miał mieć auto do lansu, które tylko się toczy czy przemieszcza, bo niech ludzie patrzą to czemu nie, niech i takie koła będą... tylko że ja lubię zapierdzielać moją E32 i robię dużo tras i stała jazda powyżej 220 nie jest mi obca. I wiesz, nie po to rozłożyłem na części i złożyłem znów na nowo cały zawias i napęd i układ kierowniczy żeby przy szybkiej jeździe oderwał mi się "home made" rotor. Dlatego chińczykom i "noł nejm kastomom" mówię w moim przypadku nie.

Wracając do felg, dobra robota, szacun za robotę i jaja urywają i skusiłbym się na nie na przykład do mojej zastavy 750 z 65 roku ale powtarzam raz jeszcze do daily car'a nie.
    Ostatnio edytowane przez Martynka ; 23-03-2014 o 11:09
    Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez Martynka Zobacz posta
    Epul, coś w tym co powiedział Adasio jednak jest.

Ja na przykład lubię mieć auto które ładnie dla mnie wygląda ale lubię też nim jeździć. Jakbym miał mieć auto do lansu, które tylko się toczy czy przemieszcza, bo niech ludzie patrzą to czemu nie, niech i takie koła będą... tylko że ja lubię zapierdzielać moją E32 i robię dużo tras i stała jazda powyżej 220 nie jest mi obca. I wiesz, nie po to rozłożyłem na części i złożyłem znów na nowo cały zawias i napęd i układ kierowniczy żeby przy szybkiej jeździe oderwał mi się "home made" rotor.

Ja się z tym zgadzam ,dlatego jakieś DARE made in nie wiadomo ,wogóle są nie do zaakceptowania , chyba ,ze auto tylko stoi.

Osobiście bym wolał felgi Staszka niż jakieś DARE..