Zamieszczone przez IMPEX1950 zloty czy tego typu spotkania to nie mecze żeby sie lać .... Niby tak ale czasem wychodzi jak wychodzi.....
B.-ądź M.-arce W.-ierny Opel Signum BMW jeszcze kiedyś kupię ;p Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Zamieszczone przez Jakub Niby tak ale czasem wychodzi jak wychodzi..... wiem ze czasem jest inaczej, ale przecież jesteśmy dorośli wiec mozna to załatwic w inny sposób i w innym miejscu mniej kameralnym....
Zamieszczone przez Jakub Niby tak ale czasem wychodzi jak wychodzi..... No tak bo Adaś się bardzo naraził np tucziemu
Zamieszczone przez ELVIS No tak bo Adaś się bardzo naraził np tucziemu elvis prosze cie jak masz pisac bzdury to lepiej nie pisz nic. pierwsze słysze zeby sie ktoś komuś z wymienionych osób gdzies naraził.
Zamieszczone przez IMPEX1950 elvis prosze cie jak masz pisac bzdury to lepiej nie pisz nic. pierwsze słysze zeby sie ktoś komuś z wymienionych osób gdzies naraził. Przecież to są żarty i co jak co to mi shadow do e32 przygotowałeś fajny ,nie powiem
Zamieszczone przez ELVIS No tak bo Adaś się bardzo naraził np tucziemu Zamieszczone przez IMPEX1950 tuczi dzieki za wklejenie linka, koła sie sprzedały po godzinie Oj Elvis Elvis, chyba niepotrzebnie szukasz sensacji ;) Zamieszczone przez IMPEX1950 Było między nami jak było, nie mam zamiaru do tego wracać.............. Zgadzam się i już też nie zamierzam.
Zasady na forum