Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: Przebieg MB W140

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL
    Kanapa pisało, że jest w stanie BDB, zalanie auta nie tlumaczy obdartego podłokietnika. Sam bym go wziął jako kolejny eksperyment :) Wizualnie zrobić go będzie tanio. Pytanie rzeczywiście co z mechaniką.
    Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez Martynka Zobacz posta
    Kanapa pisało, że jest w stanie BDB, zalanie auta nie tlumaczy obdartego podłokietnika. Sam bym go wziął jako kolejny eksperyment :) Wizualnie zrobić go będzie tanio. Pytanie rzeczywiście co z mechaniką.
    Martynka, wlasnie Cie podejrzewa?em o ruch w strone W140, mimo ?e si? nie znamy, zapal do RRC kierunkuje upodobania w te strony.

Ten samochod faktycznie jest bardzo dlugo w ogloszeniach. Szukalem W140 bardzo intensywnie przez 2 lata, ta sztuka wisiala wtedy na allegro i zawsze byla jedna z najtanszych.

Jest tu na forum watek dot. W140 i wiele cennych wypowiedzi uzytkownikow majacych te auta, razem z e32 czy e38.

Polecam poczytac, jest duzo wiedzy i dosc obiektywnie przedstawione, nie jak na forum mb;)

Slowa klucze przy W140 to: gnijaca wiazka, zaporowe ceny np. zawieszki, brak zamiennikow.
    Szukalem uparcie ale troche mi przeszlo po 2 latach.
    Czarne e32 w benzynie!

Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny Zobacz posta
    Martynka, wlasnie Cie podejrzewa?em o ruch w strone W140, mimo ?e si? nie znamy, zapal do RRC kierunkuje upodobania w te strony.
    Szczerze, fakt, szukałem długo MB w S ale... W126 tylko że albo złom albo cena z kosmosu, niestety W140 wygląda jak kupa czegoś nieokreślonego, mnie się nie podoba bryła rozmyta, zero charakteru, auto kobylaste bez wyrazu, nawet kanciate Audi V8 z epoki bije W140 dla mnie na głowę choć technologicznie jest daleko do tyłu. Jak mówiłem, wziąłbym jako eksperyment, nie do jazdy z rodziną lecz raczej żeby go rozłożyć na części :) zresztą podobnie jak RRC uwielbiam, wręcz kocham, to jest ten kształt, ta forma, zresztą doceniona skoro jako jedyny pojazd na świecie stoi jako eksponat w muzeum w louvre ale już P38 mi nie leży.

Podobnie E32 cudo a już E38 na przykład mnie nie kręci, jak cała tamta generacja BMW ze znienawidzonym przeze mnie E36 na czele.
    Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...