Kanapa pisało, że jest w stanie BDB, zalanie auta nie tlumaczy obdartego podłokietnika. Sam bym go wziął jako kolejny eksperyment :) Wizualnie zrobić go będzie tanio. Pytanie rzeczywiście co z mechaniką.
Kanapa pisało, że jest w stanie BDB, zalanie auta nie tlumaczy obdartego podłokietnika. Sam bym go wziął jako kolejny eksperyment :) Wizualnie zrobić go będzie tanio. Pytanie rzeczywiście co z mechaniką.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Martynka, wlasnie Cie podejrzewa?em o ruch w strone W140, mimo ?e si? nie znamy, zapal do RRC kierunkuje upodobania w te strony.
Ten samochod faktycznie jest bardzo dlugo w ogloszeniach. Szukalem W140 bardzo intensywnie przez 2 lata, ta sztuka wisiala wtedy na allegro i zawsze byla jedna z najtanszych.
Jest tu na forum watek dot. W140 i wiele cennych wypowiedzi uzytkownikow majacych te auta, razem z e32 czy e38.
Polecam poczytac, jest duzo wiedzy i dosc obiektywnie przedstawione, nie jak na forum mb;)
Slowa klucze przy W140 to: gnijaca wiazka, zaporowe ceny np. zawieszki, brak zamiennikow.
Szukalem uparcie ale troche mi przeszlo po 2 latach.
Czarne e32 w benzynie!
Szczerze, fakt, szukałem długo MB w S ale... W126 tylko że albo złom albo cena z kosmosu, niestety W140 wygląda jak kupa czegoś nieokreślonego, mnie się nie podoba bryła rozmyta, zero charakteru, auto kobylaste bez wyrazu, nawet kanciate Audi V8 z epoki bije W140 dla mnie na głowę choć technologicznie jest daleko do tyłu. Jak mówiłem, wziąłbym jako eksperyment, nie do jazdy z rodziną lecz raczej żeby go rozłożyć na części :) zresztą podobnie jak RRC uwielbiam, wręcz kocham, to jest ten kształt, ta forma, zresztą doceniona skoro jako jedyny pojazd na świecie stoi jako eksponat w muzeum w louvre ale już P38 mi nie leży.
Podobnie E32 cudo a już E38 na przykład mnie nie kręci, jak cała tamta generacja BMW ze znienawidzonym przeze mnie E36 na czele.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...