Cieszę się że Wam się podoba, może kiedyś będzie okazja pooglądać nasze Skarby w realu. Tak po lokalizacji to tylko Yaro na wyciągnięcie ręki niestety....Pzdr.
Cieszę się że Wam się podoba, może kiedyś będzie okazja pooglądać nasze Skarby w realu. Tak po lokalizacji to tylko Yaro na wyciągnięcie ręki niestety....Pzdr.
MC1 w ogloszeniu zdjęcie miała przed garażem? Jak tak to kiedyś się nią zachwycałem szukając swojej :)
Widze ,ze ma chromowane listewki z tyłu , od czego zalezy ,ze niektore to maja ,a niektore nie ? to jakas dodatkowa czesc wyposazenia jest , czy zaleznie od wersji?
Witam. Chodzi Tobie o chromowane klamki? To jest powiązane z keyless entry. Pozdrawiam Konrad
PaweliGosia tak to zapewne ona....:-)
Riki o jakie listewki Ci chodzi? Jeżeli o klamki to kolega Kondi ma rację to jest razem z KeylesGo.
Mi chodzi o listwy na bagazniku i bokach srebrne(obwod okien) - chromowane. Ja takich nie mam np - mam czarne, a jeszcze nie widzialem 2go samochodu ,ktory przy czarnym kolorze by nie mial , dlatego mnie to zastanawia. Moja wyglada mniej wiecej tak : http://www.autotrader.co.uk/classifi...1501?logcode=p
Ostatnio edytowane przez Riki ; 07-09-2013 o 20:42
To proste, Twoja tak wygląda ponieważ masz oblistwowanie okien Shadow Line. Shadow Line był za dopłatą, w standardzie są chromowane listy wokół okien, a po FL również na zderzakach.
jak ja bym chciał shadow line :)
Riki możemy sie zamienić jak mam chromy :P