Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: [ wnetrze] elektryczne fotele

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar jpj
    BMW
    E32/E46/4R
    Podepnę się pod temat.
    Ma ktoś może schemat wiązki do podpięcia foteli elektrycznych z pamięcią, oraz pełną regulacją? Dodam, że obecnie mam fotele w prądzie, ale niestety do nowych, które chcę wsadzić brakuje 4 pinów... Ewentualnie czy potrzebny jest dodatkowy jakiś przekaźnik aby wszystko było tip top.

Pozdrawiam

Leszek VIP Vip Awatar siudema
    BMW
    było e32 m30b35 II89r będzie ...?
    Cytat Zamieszczone przez jpj Zobacz posta
    Podepnę się pod temat.
    Ma ktoś może schemat wiązki do podpięcia foteli elektrycznych z pamięcią, oraz pełną regulacją? Dodam, że obecnie mam fotele w prądzie, ale niestety do nowych, które chcę wsadzić brakuje 4 pinów... Ewentualnie czy potrzebny jest dodatkowy jakiś przekaźnik aby wszystko było tip top.

Pozdrawiam
    Witam
    Te cztery piny zmostkuj po kolorach koszulek ,schemat na taki lift jest na forum ,poszukaj
    Lepiej stracić sekundę w życiu , jak życie w ciągu sekundy

http://dachy-trzcinowe.pl/

Zaawansowany Użytkownik Awatar jpj
    BMW
    E32/E46/4R
    Cytat Zamieszczone przez siudema Zobacz posta
    Witam
    Te cztery piny zmostkuj po kolorach koszulek ,schemat na taki lift jest na forum ,poszukaj
    Wiesz co przeglądnąłem forum i nie znalazłem konkretnie tego co piszesz :D (jeżeli jest to z pokorą przyjmę opierdziel na klatę przez moda! :) ) Jest temat z podpięciem grzania, ale to mnie nie interesi.
    Sporta pasażera uruchomiłem (jest problem z elektrycznymi lędźwiami - czasami się wysuwa, a czasami nie - ale to później). Natomiast kierowcy próbowałem zrobić na krótko i pisząc przysłowiowo wyszła z tego DUPA :)
    Wiązka, którą mam zasilała zwykłe placki z grzaniem w elektryce. Na pamięci mi nie zależy aż tak bardzo jak na tym aby w ogóle ożywić ten fotel.
    HELP! :)

Uprawnienia umieszczania postów