Dalem za swojego przedlifta 56 tys, wiec uwierz - jakbym chciał to kupil bym polifta ^.- po prostu mi się nie podobają te lampy z tylu i tyle. A auto mam od polaka, pierwszego wlasciciela.
Ps. Zlota z zona nie lubimy :) Lepsze biale zloto.
Dalem za swojego przedlifta 56 tys, wiec uwierz - jakbym chciał to kupil bym polifta ^.- po prostu mi się nie podobają te lampy z tylu i tyle. A auto mam od polaka, pierwszego wlasciciela.
Ps. Zlota z zona nie lubimy :) Lepsze biale zloto.
To żonę się kupuję Riki? Im masz więcej kasy tym masz ładnieszją żonę? :D W fajnym świecie żyjesz :D
Proponuję skończyć tą przepychankę bo polecą paseczki ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Wyraznie napisales ze mercedes wyglada starzej niz bmw...nie odwracaj kota ogonem:)
Dziwie sie ze autor tego watku zaklada takie tematy na forum bmw 7.Nie rozumiem jakich odp sie spodziewal.Ze merc jest lepszy niz bmw?
Sam mysle o E65 ale nie przesadzajmy ze wyglada lepiej niz np CLS bo patrzac obiektywnie kazdy stwierdzi ze tak nie jest.Takie moje zdanie.
Co do tego ze merc postarza to tez pojecie wzgledne.
Spokojnie chłopy czy e65 czy Cls czy nawet Corvette i tak nie ważne
Ważne żeby mieć auto które wasze JA czyli ego łechta i się podoba a inni niech mówią co chcą
a czy polift, przedlift czy silikon w cyckach każdy znajdzie coś dla siebie i każdy będzie szczęśliwy :jester:
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Powiem krótko.
Jade na zakupy.
Jak włącze kompa w domu i zobaczę chodź jeden, jeduńki post odbiegający od tematu to Ci forumowicze będą mieli Forum na parę dni z głowy. Mówię serio.
Zastanówcie się.
I żeby nie było postów nawet " to on zacząl.on,.."
Nikt nie pisze od tej pory nic w tym temacie oprócz "Zamiany e65 na S-klasę"
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
W takim razie ja się odezwę bo jestem świeżo po zmianie E65 na W220 :) tylko z diesla na diesla nie z diesla na benzynę jak autor rematu (który będzie miał wielką frajdę bo 306 konia chodzi bardzo sprawnie).
Co do samej zmiany mi od zawsze bardziej się podobały Mercedesy niż BMW ale E65 to wspaniałe autko - wiem bo miałem i to w dość bogatym wyposażeniu.
Jeżeli chodzi o Merca to czuje się w nim jak w domu po prostu mi bardziej odpowiada ale autka ogólnie są porównywalne pod każdym względem z tym, że dla mnie W220 jest bardziej komfortowa.
Audi a5 jest sporo wiecej warte. Chyba, ze musisz doplacic ?
3tys funtow musialbym dolozyc , ale mam budzet . Tylko ,ze ja nie bardzo chce to auto. A moja bmw juz nie do odzyskania , a wyceniaja mi ja na 6tyś w gotowce lub 7tys przy wymianie na inne auto. A za bardzo nie ma co innego brac szczerze powiedziawszy ...Jest CLS godny uwagi , ale Diesel....http://www.autotrader.co.uk/classifi...14pu?logcode=a
Ostatnio edytowane przez Riki ; 27-07-2013 o 23:27