Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 111

Wątek: Zamieniam E65 730 D na S klase 5.0 benzyna , czy slusznie?

Zaawansowany Użytkownik Awatar PaweliGosia
    BMW
    S8 D2, W221 S500
    pankracy dlatego właśnie napisałem "wirusowanie" bo sam resetowałem sbc, ale może być tak że pompa może całkiem stanąć i brak hamulców...tak mi powiedział manager klienta w aso,ale ile w tym prawdy to nie wiem

Riki piszesz na początku wątku że chcesz inne auto żebyś się nie wkopał tak jak z e65, teraz piszesz że e65 jedno z najbrzydszych aut Twoim zdaniem. To po co się na nie skusiłeś skoro takie brzydkie? Boli Cie to że kupiłeś jakiś zlep i rozpad i pitolisz że najbrzydsze auto?
    Ostatnio edytowane przez PaweliGosia ; 26-07-2013 o 10:55

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 3.0 D
    Cytat Zamieszczone przez PaweliGosia Zobacz posta
    pankracy dlatego właśnie napisałem "wirusowanie" bo sam resetowałem sbc, ale może być tak że pompa może całkiem stanąć i brak hamulców...tak mi powiedział manager klienta w aso,ale ile w tym prawdy to nie wiem

Riki piszesz na początku wątku że chcesz inne auto żebyś się nie wkopał tak jak z e65, teraz piszesz że e65 jedno z najbrzydszych aut Twoim zdaniem. To po co się na nie skusiłeś skoro takie brzydkie? Boli Cie to że kupiłeś jakiś zlep i rozpad i pitolisz że najbrzydsze auto?
    Czytanie ze zrozumieniem - e65 przed liftem najbrzydsze auto. Poza tym ja swojego nie kupowałem tylko dostałem w rozliczeniu. Za przekladke placilem jedynie. Polift bardzo mi sie podoba i chyba nie tylko mi po reakcji ludzi jak przejezdzam widze ,ze ogolnie to auto przyciaga uwage. Ale jak slysze ,ze komus sie podoba przedlift bardziej jak polift , to kurde nie chce wiedziec jak wasze zony wygladaja jak ktoś ma tak ,,wybaczony'' gust.
    Ostatnio edytowane przez Riki ; 26-07-2013 o 11:00

Zaawansowany Użytkownik Awatar zdzichu290186
    BMW
    było E32 735 R6
    Cytat Zamieszczone przez Riki Zobacz posta
    Ale jak slysze ,ze komus sie podoba przedlift bardziej jak polift , to kurde nie chce wiedziec jak wasze zony wygladaja jak ktoś ma tak ,,wybaczony'' gust.
    A po czym wnosisz kolego??, że takie opinie wydajesz ??

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 3.0 D
    Cytat Zamieszczone przez zdzichu290186 Zobacz posta
    A po czym wnosisz kolego??, że takie opinie wydajesz ??
    Jesli mnie pamiec nie myli to osoba ,ktora zaprojektowala e65 przed litem zostala skazana na wieczne potepienie ,za stworzenie najbrzydzszego auta w historii...wiec to chyba nie tylko moja opinia jest ,ze przedlifty to brzydale są

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    No akurat srebrny cls wyglada slabo.Brat moj ma czarnego cls'a w pakiecie AMG i e65 sie chowa.Adasio, Ty to czasem poprawisz mi humor. E65 wyglads swiezej niz Cls...haha dobre :)

Co do w220 same negatywne oceny a 80% z was nie mialo nigdy eski wiec co możecie tak na prawdę powiedzieć o tym aucie

Zaawansowany Użytkownik Awatar zdzichu290186
    BMW
    było E32 735 R6
    Jesli mnie pamiec nie myli to osoba ,ktora zaprojektowala e65 przed litem zostala skazana na wieczne potepienie ,za stworzenie najbrzydzszego auta w historii...wiec to chyba nie tylko moja opinia jest ,ze przedlifty to brzydale są

to kurde nie chce wiedziec jak wasze zony wygladaja jak ktoś ma tak ,,wybaczony'' gust.
    chodziło mi bardziej o to, że dlaczego wydajesz takie opinie

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 3.0 D
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    No akurat srebrny cls wyglada slabo.Brat moj ma czarnego cls'a w pakiecie AMG i e65 sie chowa.Adasio, Ty to czasem poprawisz mi humor. E65 wyglads swiezej niz Cls...haha dobre :)

Co do w220 same negatywne oceny a 80% z was nie mialo nigdy eski wiec co możecie tak na prawdę powiedzieć o tym aucie
    tez mysle ,ze czarny lepiej wyglada ,ale e65 kzyna jest czarne to chcialem dla kontrastu wziac srebrnego.

zdzichu290186:

czy to jest pytanie retoryczne?

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Adasio, Ty to czasem poprawisz mi humor. E65 wyglads swiezej niz Cls...haha dobre :)
    Polecam czytać ze zrozumieniem - pisałem ze e65 nie wygląda zle mimo ze ma 10 l

A tematy ja wole e65 a ja cls a ja tico w prądzie to jest na zasadzie ja wole ole a kasie pierd.... więc dla mnie żenujące tematy
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 730d :)
    Pokazujesz riki tylko jakim jesteś ograniczonym człowiekiem. Wiesz co ? Zycze Ci żeby Twoja zona wygladala tak jak moja :) Musisz zrozumieć, ze ktoś ma inny gust niż Ty. O gustach się nie dyskutuje , a Ty jeszcze w hamski sposób krytykujesz innych i nie dopuszczasz do siebie myśli, ze komus może się podobać co innego. Gratuluje :haha:
    Co z tego, ze wtedy wieszano na konstruktorze e65 psy, skoro miało rekord sprzedaży w historii 7. Malo tego, z biegiem czasu widać jak to auto wolno się starzeje.

ADASIO zgadzam się z Toba w 100% !
    Ostatnio edytowane przez Smoku ; 26-07-2013 o 12:09

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 3.0 D
    Cytat Zamieszczone przez Smoku Zobacz posta
    Pokazujesz riki tylko jakim jesteś ograniczonym człowiekiem. Wiesz co ? Zycze Ci żeby Twoja zona wygladala tak jak moja :) Musisz zrozumieć, ze ktoś ma inny gust niż Ty. O gustach się nie dyskutuje , a Ty jeszcze w hamski sposób krytykujesz innych i nie dopuszczasz do siebie myśli, ze komus może się podobać co innego. Gratuluje :haha:
    Co z tego, ze wtedy wieszano na konstruktorze e65 psy, skoro miało rekord sprzedaży w historii 7. Malo tego, z biegiem czasu widać jak to auto wolno się starzeje.

E65 przed liftem sie wolno starzeje? To auto z zewnatrz wyglada jakby bylo z tamtego wieku. Kazdy , ktory raz postawil swoja przedliftowa bmke kolo poliftowej do dzisiaj pewnie ma kompleksy ,ze musi nia jezdzic . ,,hamski'' piszemy przez ,,ch''. Dla mnie to jest jak ktos mowi ,ze nie podoba mu sie złoto i woli srebro - a w 99% przypadkow chodzi o to ,ze gram srebra to 50gr , a gram zlota 105zl. Ludzie w Polsce nauczeni sa cieszyc sie pierdolami i samochodami przechodzonymi przez niemca i tyle. Poprostu wiekszosci z nas nie stac na to co bysmy chcieli i dlatego nie kazdy ma zone modelke , ale zdarzą sie i tacy co biorą ,,wieloryba'' - z braku innej mozliwosci
    Ostatnio edytowane przez BOSS ; 26-07-2013 o 20:10