Niezaprzeczalny fakt, auto jest mega :)
Niezaprzeczalny fakt, auto jest mega :)
Odpowiedzmy sobie na kilka prostych pytań:
Czy takie auto kupuje "zwykły kowalski"?
Czy takie auto kupuje do jazdy na codzień?
Czy jest sens porównywać takie samochody z autami "normalnymi"?
Poza tym zgadzam się z wami jednak ja żadnych kwot dotyczących mojego auta nie podałem... jeszcze:D
I jeszcze jedno:
To moje był cabrio niektórym znane - wartość samochodu w okresie użytkowania oscylowała w okolicach E46 330i Cabrio z 2001 roku
Ludki pukali się w głowę słysząc ile w auto zostało wrzucone i kasa utopiona... i co i bez wystawiania na allegro, bez proszenia sam chętny się znalazł przyjechał, zabrał pojeździł i puścił dalej również w ten sam sposób. Niedawno zabijali się oto auto na sporcie jak tylko kolega Randi wspomniał o zamiarze sprzedaży...
Także podsumowując mój późno wieczorny i lekko juz zapewne nudnawy wywód: każda zmora znajdzie swego amatora...(rozsądnego amatora)
Ostatnio edytowane przez Binio-LODZ ; 14-05-2013 o 21:11
E32 świetna ale E36 też bardzo mi sie podoba. Ten kolor do Cabrio robi robotę![]()
e-32 stanie sie klasykiem o ile już sie nie stało ale na to auto trzeba własnie pasjonata a tych jest mało wiekszość kupuje bo za kilka tysi mozna miec skórę pieca fest i polansowac sie tu i tam taka smutna prawda a jak jebnie cos drogiego to do zyda
Z uwagi na chroniczny brak czasu nie mam ostatnio chwili na wyczyszczenie do końca środka.
W końcu jednak odebrałem przesyłkę która przez moje zakręcenie krążyła sobie po świecie :D
A więc prosto z Japonii przyszła koperta
a w niej upragnione zaczepy do roletek tylnych
W ten weekend Germanfest ale moze w tygodniu założę to na spokojnie :p
Dziś dostałem info z ASO ,ze kratka zderzaka którą zamówiłem będzie dopiero za dwa tygodnie...:angry: ponieważ mają jakieś problemy na magazynie w DE a w Słubicach nie ma. Jakaś kpina.
Jeśli ktoś ma w nienagannym stanie chętnie kupię.
Ostatnio edytowane przez Binio-LODZ ; 23-05-2013 o 19:28
binio a co z tymi zaczepami masz nie tak??będziesz na germanie w chotowej??
Kolego Binio-LODZ przeczyść skrzynkę @, bo masz przepełnioną...:p Co do uchwycików, to fajnie, że po tylu przygodach dotarły do Ciebie, bo mimo, że małe to cieszy niezmiernie...:D