i ile masz tej gwarancji 6 miechów czy 12??? co to jest na koszta rzędu 3-5k??? na telefon za 100zł masz 2 latka

Co do leniwości Irku to powiem Ci tak ostatnio jak sobie spokojnie leniwie jechałem to zrobiłem trasę rawicz-leszno na samym 6 biegu reszty nie było sensu używać ten 6 bieg w manualu jest o wiele żywszy jak 5 w automacie a po mieście możesz śmiało jechać tak 1-3-5 albo od razu 1-4 jak nie chcesz machać i to serio bez żartów :)

A frajda ze startu ze świateł jest kolosalna nie da sie tego opisać ile na starcie ten automat marnotrawi tych kucyków. Wczoraj miałem spotkanie z nowa octavią tdi nie przekraczając 3k rpm i 2/3 położenia gazu bo docieram odsadziłem jej z 1 biegu 2 długości heheh w automacie to niemożliwe.

No koszt całości to około 6 tysiączków wszystko na gotowca. Mnie wyszło 7 ale ja brałem fakturę na skrzynię co ja przedrożyło i kupiłem sobie nowa gałke i mieszek co tez uczyniło 500zł. Także w 6 idzie sie zmieścić koszt co prawda o 50% większy niż w automacie ale teraz co najwyżej będę sprzęgło zmieniał co kilka lat za kilkaset złotych i nie mam stresa, że stanę gdzies jak dupa w krzakach w środku nocy z getriebenotprogramm bo niestety większość automatów umiera z zaskoczenia.