witam.podepne sie do tematu.czy moze wiecie gdzie mozna dostac http://www.realoem.com/bmw/showparts...69&hg=41&fg=25 nr 4 na obrazku,bo po zimie z jednej strony pod lista wyczła rdza a z drugiej zrobila sie dziura.a moze ktos ma bude z której mozna ta czesc wyciac.
Jeśli byłbyś solidnie przygotowany na wypłacenie uczciwych pieniędzy za takie elementy w idealnym stanie blacharskim, to pewnie byłaby możliwość.
Niestety dla elementu który potrzebujesz trzeba poświęcić całą ćwiarę więc będzie drogo.
Progi też są i pochodzą z tego samego pojazdu. Bez pół tysiąca od elementu nie ma co podchodzić do rozmowy, na tym etapie zdrowa blacha musi kosztować bo dawcy się definitywnie kończą.
Czarne e32 w benzynie!
Te elementy kosztują 470 PLN w ASO, ale ja musiałem trochę porzeźbić, bo od strony pasażera są już niedostępne, a tam miałem nalot rudej. Strona kierowcy jest bez problemu dostępna w ASO.
U mnie okazało się jednak, że rdza była powierzchowna, więc blacharz zrobił w momencie i jest ok już parę lat.
pozdrawiam Bartek
to chyba sie wezmę i sam to zrobie.poszukam gdzies na szrocie e32 i wytnę ta blache co jest na wierzchu a jak nie znajde to wstawie jakąs inna bo 470 zl. to troche duzo.dzieki za pomoc![]()
Bardzo fajnie.
Kto zatem nie położy teraz ręki na ważniejszych elementach, będzie je sobie lepił na kicie, do tego się to sprowadza.
Żeby było jasne - nie zamierzam nic nikomu sprzedawać, natomiast zabezpieczę własne auto bo zamierzam je sobie zostawić na przynajmniej dwa razy tyle ile u mnie już jest, blaszki sobie poleżą, za 10 lat będzie inna rozmowa.
Czarne e32 w benzynie!
Podepnę się pod temat:
Interesują mnie progi do E32 z faktu pojawienia się 2-3 ognisk, które znając życie po zimie mogą się przeistoczyć w zaawansowaną pruchnicę. Ma ktoś może ewentualnie sensowne fotostory takiego zabiegu (nie do końca ufam blacharzom, a rąbek informacji chciałbym zaczerpnąć na ten temat z zewnątrz)? Ewentualnie dysponuje takimi częściami blacharskimi?
Pozdrawiam
Widzę,że niektóre części z tego linka już nie sa w sprzedaży...ale ciągle jest w sprzedaży część prawego błotnika z miejscem na wlew paliwa...i to mnie cieszy bo u mnie jest tam paskudna rdza...kupię zatem nówkę w ASO...A co do tematu to proponuję zrobić to profesjonalnie z możliwością podnoszenia auta w miejscach do tego przeznaczonych...będzie profesjonalizm i będzie satysfakcja.Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Odgrzewam temat w związku z lakierowaniem i konserwacją bawarki. Okazało się ze progi sa przegnite w kilku miejscach i chcialbym wstawić nowe wraz z reperaturkami tylnych blotnikow, ale nigdzie tego nie mogę znaleźć.. Może ktos sie orientuje gdzie mógłbym kupić nowe progi prawy i lewy plus reperaturki tylnych blotnikow prawy i lewy?
Aso..........