Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: L7

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Cytat Zamieszczone przez martinez538 Zobacz posta
    tam z tyłu to akurat na figle nie za bardzo jest miejsce wygodniej by było w normalnej e38 bądź w longu
    No może i nie ale z automatu bajer lepszy :P A ja to właśnie bym miał przyjemność jazdy tym za kółkiem i to wielką:P Jestem jeszcze młody więc taka fura była by uświęcana w moich kręgach :P Bowiem reakcja na 735 iAL jest taka kiedy ludzie ją widzą i to nie poglądowe wideo a realna reakcja moich sąsiadów kiedy wyjeżdżam swoim 735iAL :D

To jak bym jechał IXLem to już był by masowy szał i zamieszki.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 03-03-2013 o 20:25

Zaawansowany Użytkownik Awatar martinez538
    BMW
    330xd e91/ ex740iA e38 2000r/525i e34 1990r
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    No może i nie ale z automatu bajer lepszy :P A ja to właśnie bym miał przyjemność jazdy tym za kółkiem i to wielką:P Jestem jeszcze młody więc taka fura była by uświęcana w moich kręgach :P Bowiem reakcja na 735 iAL jest taka kiedy ludzie ją widzą i to nie poglądowe wideo a realna reakcja moich sąsiadów kiedy wyjeżdżam swoim 735iAL :D

To jak bym jechał IXLem to już był by masowy szał i zamieszki.
    to gdzie ty w zimbabwe mieszkasz że tak się cieszą na widok auta? ja bym kupił takie auto jak bym miał szofera, ale z drugiej strony gdyby mnie było stać na szofera to bym kupił f01 albo raczej rolsa fantoma, tam się dopiero jedzie!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez martinez538 Zobacz posta
    to gdzie ty w zimbabwe mieszkasz że tak się cieszą na widok auta? ja bym kupił takie auto jak bym miał szofera, ale z drugiej strony gdyby mnie było stać na szofera to bym kupił f01 albo raczej rolsa fantoma, tam się dopiero jedzie!
    hahaha, dokładnie.
    Ja nie widziałem nikogo kto by się cieszył chociaż tak w połowie na widok e38 ;)
    A zazwyczaj starych BMW ludzie dość mocno nie szanują.

Uprawnienia umieszczania postów