szukaj np AMA jak chcesz głośniki z epoki. mam piec z epoki jak byś chciał jest to bardzo mocna dwukanałówka ponad 100W RMS na kanale w pomiarach w bardzo dobrym stanie. jest to concord CA100.2. w linku jest jego słabszy brak wyglądają tak samo tylko 100.2 jest dłuższa i oczywiście mocniejsza.
http://amp-performance.de/221-Concord-CA75-2.html
Pozdrawiam wszystkich z napędem na tył...![]()
to jest cała frajda a nie SOS.......
Wprawy Ci brakuje ;] Trza było najpierw pas zmienić, a potem gazu dodać dopiero. Mi się jeździ zimą lepiej BMW, jak Audi A4 FWD. Pewniej i bezpieczniej.
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 13-02-2013 o 21:06 Powód: Wiem, że emocje ale pohamuj się nieco...
przedni napęd jest dla dziewczynek..... jak przedni napęd był by lepszy chodzili byśmy na rekach.... tył i tylko tył bez żadnej elektroniki daje frajdę z jazdy. Dlatego kocham BMW prowadzą się perfekcyjnie do tego tylny napęd.... To połączenie daje piękną jazdę w kontrolowanym poślizgu :)
P.S.
skoro tylny napęd Ci nie pasuje to dlaczego bmw 7er a nie audi A8 lub V8 no ewentualnie 100/A6 C4?
NIE PUSZCZA SIĘ GAZU W TAKIM MOMENCIE PRZY TYLNYM NAPĘDZIE a tutaj adekwatnie widać że to zrobiłeś.... zatańczyła charakterystycznie na lewym pasie już....
Ostatnio edytowane przez godles ; 13-02-2013 o 20:47
Co to za rejestrator posiadasz? :D