Takie tam z kanału w krzokac
Takie tam z kanału w krzokac
Ostatnio edytowane przez nino ; 09-01-2017 o 08:51
10 minut się zastanawiałem po co taką kantę na klapie udupiłeś... Po czym się zorientowałem, że to zderzak był malowany ;)
Jakieś specjalne środki, czy zwykły czarny mat w puszce?
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Miałem za dużo worków na śmieci i taśmy :D poza tym lekko wiało, tak więc lakier mógł znaleźć się wszędzie ;D
Nie tyle zderzak malowałem, co plastik czarny - zwykły czarny mat bolla i już drugi tydzień wygląda tak samo, ogólnie jak tak dalej będę się "rozwijać", to sam sobie to auto pomaluję ... heheheh
Fotki z podróży gdzieś się straciły. Wrzucam ponownie i zachęcam wszystkich do takich podróży.
Ostatnio edytowane przez nino ; 09-01-2017 o 08:51
Foty mega, Chorwacja zawsze spoko! Wypad bardziej objazdowy, czy z pobytem w konkretnej miejscowości?
no szacun kolejny raz za ten wyjazd :) z przygodami ale i tak brawo za odwagę i gratulacje szczęśliwego powrotu ;)
Spoko, dzięki :) Co do wyjazdu to i objazdowy i nie. Ljublana, Trogir, Makarska, Dubrovnik i do Budvy w Czarnogórze - tam średnio po dwa noclegi i potem nazot - Cavtat, ale ile dni to już nie pamiętam i znowu Makarska ( wracając zjechaliśmy na Orebic, ale coś na prom na Korcule nie chciało nam się czekać czy jakoś tak ) i tam już do końca byliśmy. W tym roku chcemy jechać do Rumunii, mam już wstępnie plan opracowany, ale muszę parę spawów zafundować w aucie i może klimatyzację uda mi się uruchomić - ale bez niej czy z nią, to i tak nie ma bata - jedziemy. Auto jak się ma rozlecieć, to lepiej u nas, bo mam zniżkę na lawetę :D Za granicą, to nic innego jak pociąć na miejscu.
Jakieś małe to BMW, taki knypel...
Ostatnio edytowane przez nino ; 09-01-2017 o 08:52
Bardzo ciekawe i milusie dla oka fotki...zazdroszczę takiej wyprawy E32...pogratulować...![]()
Takie tam z parkingu. Babcia żyje i ma się dobrze.
Ostatnio edytowane przez nino ; 09-01-2017 o 08:52