Ja bym szukał takich felg jak były na aucie. Od 'małego' mi się podobają ! ;)
Ja bym szukał takich felg jak były na aucie. Od 'małego' mi się podobają ! ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Jednym słowem świadomy zakup. Auto całkiem fajne choć wyposażeniem nie powala. Najważniejsze żeby główne podzespoły były w należytej kondycji. Życzę dużo kilometrów i radości z jazdy tą limuzyną. GRATKI!!!
7er
Nie powiem że i dla mnie się nie podobają, ale na pewno w innej kolorystyce musiały by być:p z drugiej strony obawiał bym się chyba o tak duży rant, żeby go nie pogiąć, bo często z trójmiasta jeżdżę na do woj. warm-mazur, a tam drogi są straszne. Myślę że wystarczającym zakupem na lato powinny być s32 w nich jest z tyłu mniejszy parapet, zresztą miałem takie 17" w e39, na tyle miałem 9" felgę, oponę 255/40 i dawało radę, ew. drugi typ felg to alpine 17" bo 18" to już ma warunki drogowe jakie panują na moich trasach to zdecydowanie za dużo.
Nie tyczy się to bezpośrednio auta które nabyłeś, ale kolega który jest na kupnie, a fundusze ma nieco ograniczone, mocno żałuje że Cię nie ubiegł.
W tej cenie nie ma żadnego wyboru, e32 wystawiane w tym momencie za ~4 tys mają w pakiecie zgrzebaną elektrykę, wycieki z wszystkiego, zawias i napęd na wykończeniu, sprute wnętrza i nie działajace wszystkie wydatki. Buda obligatoryjnie "uratowana" kitem albo koncert korozji.
To auto jest jakimś poważnym wyjątkiem :D
Czarne e32 w benzynie!