Dzieki bardzo tylko primo nic nie pisalem o tym czego szukam i nic nie pisalem o tym czy jest full czy nie spytalem by poprostu uslyszec opinie niektorzy widze tego nie rozumieja ale dziekuje za cenne informacje
Dzieki bardzo tylko primo nic nie pisalem o tym czego szukam i nic nie pisalem o tym czy jest full czy nie spytalem by poprostu uslyszec opinie niektorzy widze tego nie rozumieja ale dziekuje za cenne informacje
BMW jest jak ocean uczuć - gdy raz się zanurzysz, utoniesz...
Rozumiemy oczywiście i dlatego ostrzegamy. Moim postem wyprzedziłem kilka kolejnych postów innych użytkowników ! Chodzi o to że auto w tej cenie nie musi być całkiem do 'du..y'. Koleś sprzedał by to auto pewnie za 35 tys co oznacza że przy takiej cenie jak dla mnie nie ma co wybrzydzać na zaparowany reflektor czy jakiś element do malowania bądź już malowany. Resztę typu czujnik pdc, szyby można łatwo usunąć. Nawiązałem też do tego że troszkę głupio było by mi brać auto które mocno odstaje cenowo na prześwietlenie do aso bo w końcu co można wymagać od tej ceny-na pewno nie IGŁY.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
nie kiedy mozna trafic raz na 100, ale tutaj twoja bardzo słuszna uwaga w tej cenie nie znajdziemy zadnej igły . co do ceny to na pewno by sprzedał za 35 bo auto juz widze wisi spory czas na aukcjach. hmm tak mocno sie zgadzam co do tego ze wybrzydzanie bo reflektor paruje u mnie w e46 tez parował bo pękł od kamienia jest to mały problem ale daje do myślenia Jakub bedziesz mi musiał sprzedac swoje 735 ;) dzieki pozdrawiam
BMW jest jak ocean uczuć - gdy raz się zanurzysz, utoniesz...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)