Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3401

Wątek: Humor:)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    oj tam przesadzacie no coś porobione najgorszymi wadami jest blacharka ale wkońcu to fiat i pamiętacie że ta fura pujdzie za 1500zł lub mniej ma mały silnik i sekwencje więc do tłuczenia ok, tuning wydaje mi sie jest specjalnie kontowersyjny żeby zwracał uwagę a nie żeby był gustowny i smaczny. Efekt osiągnięty jeździsz tanio sieną a mimo to każdy sie na nią patrzy nie koniecznie z zachwytu a pogardy i żalu ale sie patrzy,

Zaawansowany Użytkownik Awatar Norbert08
    BMW
    E32 735
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    oj tam przesadzacie no coś porobione najgorszymi wadami jest blacharka ale wkońcu to fiat i pamiętacie że ta fura pujdzie za 1500zł lub mniej ma mały silnik i sekwencje więc do tłuczenia ok, tuning wydaje mi sie jest specjalnie kontowersyjny żeby zwracał uwagę a nie żeby był gustowny i smaczny. Efekt osiągnięty jeździsz tanio sieną a mimo to każdy sie na nią patrzy nie koniecznie z zachwytu a pogardy i żalu ale sie patrzy,
    Ja nie przesadzam
    Dla mnie cos takiego to porażka i za każdym razem jak widze na ulicy kierowce w czyms takim ( nie mówię już o siennie ale o nowych samochodach to śmieje im się w twarz )
    Ja bym się nie odważył do czegoś takiego wsiąść :)
    Nie mam pojecia co ludzmi kieruje na takie upiekszania swojego samochodu ale nie zdaja oni sobie sprawy z kalectwa jakiego robia . Ale jak wczesniej gdzies pisalem : kazdy ma swoje upodobania :)

Uprawnienia umieszczania postów