Ja mam u siebie blendę US z długą listwą w chromie. I nie koliduje to ze sobą w żaden sposób.
Ja mam u siebie blendę US z długą listwą w chromie. I nie koliduje to ze sobą w żaden sposób.
No to super:P niedługo błędna US:P a rejestrację masz Polska kwadratowa czy taka z Allegro amerykańska?:P myśle ze kwadratowa tu średnio wyglada..:P a za taka "amerykańska" mogą zabrać dowód...:P ale za moje szyby tez mogą i za xenon w halogenach tez i za zapierdzielanie tez mogą ukarać...:P chyba wychodzi na to zeby zamówić amerykańska z Allegro:P
Zrób z allegro a tę kwadratową woź w bagażniku tak żeby "jakby co" przekręcić ją w 3 minuty
~ wysłane poprzez Tapatalk
Znajdź temat powitalny michal5000. Tam powinno być foto.
~ wysłane poprzez Tapatalk
30 sekund na goglach:
wg. mnie lepiej bez listwy (u mnie):
![]()
Ostatnio edytowane przez hajper ; 23-06-2012 o 08:37
Też się czaję na taki tyłeczek :) Dobrze ,że zacząłeś temat co z tą listwą.
facebook.com/djbinek
chomikuj.pl/djbinek
Panowie orientuje się ktoś czy zamawiając ową blendę w serwisie BM po numerze części jakim jest 51138169666 dostanę blendę w stylu US ? Byłem dzisiaj pytać u lokalnego dilera i u nich po wpisaniu numeru części nie wyskakuje zdjęcie jako że jest to część na rynek amerykański. I zastanawiam się teraz czy jeżeli zamówię to na pewno dostanę US czy też normalną europejską ? Blenda ponoć przychodzi z DE a patrząc po numerze katalogowym numer do blendy europejskiej rożni się ostatnim numerem ? Zamawiał już ktoś blendę w serwisie ?
Też zastanawiałem sie nad taką blendą...ja tylko jestem w tej lepszej sytuacji,że w Norwegii tablice są takich samych rozmiarów jak US.Zastanawialem sie ostatnio co kierowało naszymi urzędnikami,że tablice mogą być tylko kwadratowe...Przecież wiadomo,że auta są głównie europejskie lub z US...skąd sie wzięła u nich ta kwadratowa tablica...ni w pi.dę ni w oko...
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...