W I T A M
ładne autko ale niestety ja jestem starej daty i limuzyna musi mieć skóre - innej bym nie kupił chocby miała mega welur
naszczęście da sie fikołki w skórze dołożyć - nie jeden na 7er to już przerabiał
W I T A M
ładne autko ale niestety ja jestem starej daty i limuzyna musi mieć skóre - innej bym nie kupił chocby miała mega welur
naszczęście da sie fikołki w skórze dołożyć - nie jeden na 7er to już przerabiał
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Do limuzyny to temu autu daleko. To poprostu stare bmw do jazdy na codzien.
Ostatnio edytowane przez Koko_tuned ; 21-05-2012 o 18:50
Witam,faktycznie E38 może się spodobać,skóra sprawa indywidualna.
Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7
siemasz Kuba!! piekny wozek zycze powodzenia z modyfikacjami
skora z wygladu jest ok, jednak nie ma co sie oszukiwac welur jest o wiele przyjemniejszy, ostatnio jezdzilem wuja e46 z welurem i trzeba przyznac ze jest o wiele lepsze niz skora nie ma co sie oszukiwac chlopaki :) jedyny minus to taki ze wiadomo, skora to skora - wyglada lepiej i tylko tyle...
pzdr
auto którym jeździ teraz każdy syn małego hurtownika smalcu, które da się kupić w cenie około 10 tyś zł limuzyna nie jest. Limuzyna to np Bentley, Jaguar, Hispano Suiza. 7er to poprostu fajny i wygodny samochód. Ale nie popadajmy w skrajności i nie robmy z tego limuzyny, dorabiając teorie o "fantastycznosci i prestiżu" tego samochodu.