Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Czym polakierowac listwy progowe ?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez mirecki Zobacz posta
    najwazniejsza rzecza jest aby lakiernik polozyl specjalny grunt do plastikow
    Mimo tego że u mnie położył to i tak farba odpryskiwała...

Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Mimo tego że u mnie położył to i tak farba odpryskiwała...
    moze byc tego wiele powodow np. oklamal cie ze polozyl albo zle przygotowal plastik, zle odtluscil,nie dosuszyl bazy, bylo za zimno w pomieszczeniu w ktorym lakierowal i wiele innych ktorych dobry lakiernik nie powinien popelniac

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    moze byc tego wiele powodow np. oklamal cie ze polozyl albo zle przygotowal plastik, zle odtluscil,nie dosuszyl bazy, bylo za zimno w pomieszczeniu w ktorym lakierowal i wiele innych ktorych dobry lakiernik nie powinien popelniac
    Nakładał przy mnie,wyłożył się ładnie.Odtłuszczałem ja a baza wysychała na bieżąco bo było ok 35C*

Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Nakładał przy mnie,wyłożył się ładnie.Odtłuszczałem ja a baza wysychała na bieżąco bo było ok 35C*
    a czy ten grunt do plastikow byl przezroczysty i naklada sie go bardzo cienko i po wyschnieciu naklada sie podklad czy specjalny podklad na plastiki i jeszcze bardzo wazna rzecz do lakierowania plastikow do pokladu i lakieru dodaje sie uelastyczniacza

Zaawansowany Użytkownik Awatar rexman
    BMW
    e31

... i jeszcze bardzo wazna rzecz do lakierowania plastikow do pokladu i lakieru dodaje sie uelastyczniacza
    Wspomniałem kiedyś o tym jednemu malarzowi, który ma się za lakiernika. A on mówi, a po co?:
    Zostań dawcą szpiku kostnego... dkms.pl

Uprawnienia umieszczania postów