Co do mocy silnika, nie mam powodów by nie wierzyć wcześniejszemu właścicielowi a znam go dość długo. Jak odnajdzie wykres z hamowni mi go przekaże. Tu świetna jest sugestia użytkownika @Inur "co hamownia to inny wynik"
Wszystkie sugestie jakie się tu znalazły na pewno wezmę pod uwagę, lecz wszelakie modyfikacje dotyczące zewnętrznego wyglądu auta będą przeprowadzone za okres jakiegoś miesiąca może 2óch, kiedy będę eliminował purchelek rudej na nadkolu pod wlewem paliwa.
Narazie doprowadziłem auto do wzorowego stanu technicznego, i cieszę się z radością z jazdy! :D
@hugoslawek - Również serdecznie witam Radzyniaka. Co do tego spotu jestem ZA a nawet nie przeciw.A co do gleby to przednie koła mają dość wysoki profil, przy wymianie przednich opon w przyszłości wleci niższy co nada autu lepszy wygląd, a mam nadzieję nie obniży komfortu jazdy.

A co do gleby to przednie koła mają dość wysoki profil, przy wymianie przednich opon w przyszłości wleci niższy co nada autu lepszy wygląd, a mam nadzieję nie obniży komfortu jazdy.
Odpowiedz z cytatem