Kolega nabija posty :]
Kivi kiedy jakieś uaktualnienie ?
Kolega nabija posty :]
Kivi kiedy jakieś uaktualnienie ?
Pewność na każdym kilometrze ...
śliczna 7:) kozak na maxa:D
senna --> wstawiłam w pierwszym poście aktualne zdjęcia 7 , do maja bedzie jeszzcze inaczej ale to już na 'żywo' ;D pozdro
Piękne auto
Jakie masz obniżenie? Wydaje mi się że teraz już tylko gwint nam został aby było niżej.Tak po fotkach wydaje mi się że jest podobnie w naszych e32
Teoretycznie powinna być teraz niżej z przodu o około 8 cm a z tyłu 6,5,-7 , ale ... hehe tak ale z tyłu siadło wiecej niz chciałam i nie moge sobie nadkola wymyć :P i negatywik musiał delikatny wejść.
Będzie pełny gwint już lada chwila jak tylko mój czorny mechanik dokończy swoją e34. Będzie czarny sufit , poprawka ukladu wydechowego , no i może jeszcze coś :P
Kivi a czarny sufit ori czy robisz sama?
...And on the 7th day God created the... 7er...
a jak załatwiasz temat rączek, słoneczek i lampek? :)
...And on the 7th day God created the... 7er...
mój narzeczony ma na to patent doskonały ale obiecalam że nie bedę sie pucować :) jak chcesz u siebie zrobic tez to jakos PW
Ostatnio edytowane przez k i v i ; 07-08-2016 o 09:08
Ja pomalowałem zwykłym czarnym matem i wygląda git.Lampki del szparajem do lamp a tam gdzie było to możliwe matem. Wyszło nie źle. Ile płacisz za gwint i na jakich amorach? Ja robię to na B6
Na pierwszej stronie w pierwszym poście,3zdjęcie od dołu to już jest na tym nowym obniżeniu?