Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Felgi do E32

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar tom_0808
    BMW
    7 E32 3.5iL, 1991, automat.
    jako iz kwestia felg nadal jest otwarta to zapytam czy mozna gdzies dorwac opony na felge bbs trx http://forums.bimmerforums.com/forum...d.php?t=820625
    dokladnie chodzi o rozmiar 16,3", troche poczytalem i ciezko jest wyrwac takie opony, jako iz znawca nie jestem to zastanawialem sie czy czasem nie daloby rady naciagnac zwyklych opon 16", ewentualnie jakos przerobic te felgi na 16" jakos je stoczyc ? Szczerze powiem iz ta felga idealnie trafia w moj gust i to jest to czego szukalem i nawet mam okazje kupic tanio te felgi, ale jest kwestia opon.
    Ostatnio edytowane przez tom_0808 ; 12-02-2012 o 22:57

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez tom_0808 Zobacz posta
    jako iz kwestia felg nadal jest otwarta to zapytam czy mozna gdzies dorwac opony na felge bbs trx http://forums.bimmerforums.com/forum...d.php?t=820625
    dokladnie chodzi o rozmiar 16,3", troche poczytalem i ciezko jest wyrwac takie opony, jako iz znawca nie jestem to zastanawialem sie czy czasem nie daloby rady naciagnac zwyklych opon 16", ewentualnie jakos przerobic te felgi na 16" jakos je stoczyc ? Szczerze powiem iz ta felga idealnie trafia w moj gust i to jest to czego szukalem i nawet mam okazje kupic tanio te felgi, ale jest kwestia opon.

Od niewiadomo kiedy TRX'y gonili handlarze jako całe koła, rozbieranie tych kół miało sens tylko przed wizytą na skupie.

Jak już musisz je mieć, kup chociaż całe koła z oponami na których zostało choć z 4 mm bieżnika (chodzą po 50 pln) zjeździj do końca i wyrzuć.
    Czarne e32 w benzynie!

Uprawnienia umieszczania postów