Pokaż wyniki od 1 do 10 z 124

Wątek: ACTA

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez matraks Zobacz posta
    Wlasnie nie ma calej prawdy. Jak mogliscie nie zauwazyc tego, ze brakuje tam jeszcze Armii Czerwonej...? Bo przeciez Niemcy i Rosja zawsze dzialaly w zmowie zeby zniszczyc "Narod polski". Do tej zmowy dolaczyla teraz PO.... Bo to poplecznicy Moskwy i Berlina! Tusk to Hitler a Komorowski to Stalin :D Ale naszczescie jest WYZWOLICIEL!!! Imie jego to Jaroslaw Kaczynski i jego swita... Oni to by NIGDY nie podpisali ACTA! Oni sa za wolnoscia slowa. To nic, ze guru pana Kaczyskiego jest nijaki pan Orban, milosciwie panujacy zelazna reka nad swoim ukochanym, wegierskim narodem. To nic, ze Lepper, Giertych i Kaczyski prawie sie nie pozabijali w 2007 roku jak kazdy probowal przejac TVP... Ale oczywiscie oni sa cacy... Be jest PO, Palikot i SLD. Bo oni to "prawdziwi Polacy"! Tylko oni znaja cala najprawdziwsza prawde. Tylko oni wiedza co jest dla Polski dobre. A spoleczenstwo po raz 6 sie pomylilo podczas wyborow! Bo spoleczenstwo jest glupie... Nie wie co dla niego jest dobre... Pan Prezes za to wie! Och, gdyby pan Prezes teraz rzadzil to by tej niedobrej ACTY nie podpisal.

Niech swiat sie dowie o narodowo-wyzwolenczej walce polskich bohaterow z interneru!
    Tato jest posłem PO czy struktury samorządowe tej partii ? To przekaż, że jestem bardzo zawiedziony aktualna polityką :) i mam nadzieje, że to ostatnia kadencja aktualnej koalicji. Jestem do aktualnej władzy tak urażony, że nawet zdobyłem się na taki gest http://www.s-klasa.com.pl/
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 01-02-2012 o 09:30
    Pić trzeba ! Jeść można !

Uprawnienia umieszczania postów