Strona 7 z 13 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 124

Wątek: ACTA

Vip Vip Awatar Wiesław
    BMW
    E 38 740d
    najgorsza sprawa z tymi zamiennikami.
    to się tyczy też leków...

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez Wiesław Zobacz posta
    najgorsza sprawa z tymi zamiennikami.
    to się tyczy też leków...
    Zupełnie nie tyczy się to leków. Zamiennik to lek tylko o innej nazwie ale o tej samej substancji leczniczej , np. : Naproxenu występuje pod postaciami leków takich jak :

ANAPRAN
    NAPROXEN
    Apo-Napro

I tutaj nie ma orginału :) :) :)

Co najwyżej premier może posądzić mnie o avatara na 7er.pl , chociaż mimo, że wredne oczy mało widać ale nie moje :D
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 27-01-2012 o 17:22
    Pić trzeba ! Jeść można !

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Pamiętam jakieś 8-9 lat temu głośne nagonki Policji na domy i sprawdzanie nielegalnych płyt czy gier. Jaki to był popłoch. U mnie na wiosce wszyscy wyrzucali do kosza wszystkie nagrane przez siebie płyty :D
    Popłoch był jakieś 2 miesiące potem sprawa przycichła. Oczywiście nikogo nikt nie nachodził ale plotka zrobiła swoje.
    Myślę, że tutaj będzie podobnie. ;)
    A co do praw autorskich to spróbujcie wrzucić na youtube jakiś filmik z podkładem muzycznym- jakiegoś znanego zespołu.
    Czy będzie dostępny mimo, że ACTA jeszcze nie funkcjonuje? Nie.
    Ostatnio edytowane przez EVAN ; 27-01-2012 o 18:02
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Leszek VIP Vip Awatar siudema
    BMW
    było e32 m30b35 II89r będzie ...?
    ACTA wywołała to co wywołać miała ,czyli ogólne poruszenie ,tymczasem mało się mówi o rzeczy bardziej istotnej ,i taki chyba był cel tego zamieszania ,chodzi mi o rozszeżenie uprawnień dla NIK ,bo temat nagle przycichł z powodu ACTA ,włos się jeży http://www.fronda.pl/news/czytaj/tyt...ze_dna___18590 a jest tego jeszcze więcej :(
    Lepiej stracić sekundę w życiu , jak życie w ciągu sekundy

http://dachy-trzcinowe.pl/

Vip Vip Awatar Wiesław
    BMW
    E 38 740d
    Cytat Zamieszczone przez olejus Zobacz posta
    Zupełnie nie tyczy się to leków. Zamiennik to lek tylko o innej nazwie ale o tej samej substancji leczniczej , np. : Naproxenu występuje pod postaciami leków takich jak :

ANAPRAN
    NAPROXEN
    Apo-Napro
    I tutaj nie ma orginału :) :) :)

Co najwyżej premier może posądzić mnie o avatara na 7er.pl , chociaż mimo, że wredne oczy mało widać ale nie moje :D
    A co z zamiennikami części samochodowych? tuszów do drukarek? wałków do ksera? klocków hamulcowych? plastrów Nicitin? olejów? Levisów i
    Wranglerów Marlboro i Cameli... kurcze mógłbym tak bez końca...
    Ostatnio edytowane przez Wiesław ; 27-01-2012 o 20:29

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dawid7er
    BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    też jestem tego ciekaw

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Cytat Zamieszczone przez Wiesław Zobacz posta
    A co z zamiennikami części samochodowych? tuszów do drukarek? wałków do ksera? klocków hamulcowych? plastrów Nicitin? olejów? Levisów i
    Wranglerów Marlboro i Cameli... kurcze mógłbym tak bez końca...
    A co ma zamiennik z licencja produkowany przez legalna firme ze wszystkimi pozwoleniami i oplacajacej wszystkie podatki z zawszonym zlodziejem kopiujacym muzyke i sprzedajacym na jakis stronach typu Megaupload?? Co Ty za bzdury pleciesz? Czekolade tez bedzie mogla produkowac teraz tylko jedna firma? Chleb tez tylko z jednej piekarni bo przeciez z innych to juz beda podrobki? Mylisz pojecia. Pomerdalo Ci sie podrabianie produktow z wolna konkurencja... To juz jakas paranoja nastapila :)
    A co do filtrowania takich frajerskich stron jak Fejsbuk, Nasza klasa czy Tlitter to o co chodzi? Uzytwownicy boja sie, ze nie bede mieli prywatnosci? Przeciez to cale towarzystwo samo daje zdjecia przy swoich wypasionych furach, pieknych domach i wspanialych wakacjach na KAraibach, frajerstwo podaje nazwiska, daty urodzenia, adresy zamieszkania i nr telefonow... Chwala sie gdzie pracuja, z kim pracuja, ile zarabiaja... Informuja wszystkich gdzie chodza do kina, kiedy ostatnio byli odwiedzic bacie na Mazurach i kiedy ich dzidzius ostatnio robil kupke... A teraz chca prywatnosci?? we lbach sie juz poprzestawialo tym krzykacza od tego netu ;) Nie mam konta na zadny z tym portali wiec nie mam problemu.
    Ostatnio edytowane przez matraks ; 28-01-2012 o 02:18

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez matraks Zobacz posta
    A co ma zamiennik z licencja produkowany przez legalna firme ze wszystkimi pozwoleniami i oplacajacej wszystkie podatki z zawszonym zlodziejem kopiujacym muzyke i sprzedajacym na jakis stronach typu Megaupload?? Co Ty za bzdury pleciesz? Czekolade tez bedzie mogla produkowac teraz tylko jedna firma? Chleb tez tylko z jednej piekarni bo przeciez z innych to juz beda podrobki? Mylisz pojecia. Pomerdalo Ci sie podrabianie produktow z wolna konkurencja... To juz jakas paranoja nastapila :)
    A co do filtrowania takich frajerskich stron jak Fejsbuk, Nasza klasa czy Tlitter to o co chodzi? Uzytwownicy boja sie, ze nie bede mieli prywatnosci? Przeciez to cale towarzystwo samo daje zdjecia przy swoich wypasionych furach, pieknych domach i wspanialych wakacjach na KAraibach, frajerstwo podaje nazwiska, daty urodzenia, adresy zamieszkania i nr telefonow... Chwala sie gdzie pracuja, z kim pracuja, ile zarabiaja... Informuja wszystkich gdzie chodza do kina, kiedy ostatnio byli odwiedzic bacie na Mazurach i kiedy ich dzidzius ostatnio robil kupke... A teraz chca prywatnosci?? we lbach sie juz poprzestawialo tym krzykacza od tego netu ;) Nie mam konta na zadny z tym portali wiec nie mam problemu.
    Maraks popieram Cię ,lecz nie trzeba tak ostro .... :D

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Cytat Zamieszczone przez MariuszE38 Zobacz posta
    matraks padłem ze śmiechu po Twoim wywodzie ;D dzięki, zabawny z Ciebie gość ;D
    Zabawni to sa dorosli faceci, chodzacy po ulicy wieczorem w maskach klaunow... Ostatnio tych klaunow pelno sie szlaja... Cyrk przyjechal do Poznania i Kielc? I dlaczego ci panowie w tych maskach tak demoluja miasta?
    Cytat Zamieszczone przez Anatol Zobacz posta
    Maraks popieram Cię ,lecz nie trzeba tak ostro .... :D
    trzeba, trzeba... Bo zwariujemy niedlugo :)

Uprawnienia umieszczania postów