Siema Adrian To lachssilber??
Też jestem młody :D
Zacząłem od 735 w Lachssilber :) Oby ci służyła ale jazda tym w zimę... jeśli masz możliwość to odstaw ją w ciepłe i suche miejsce bez soli.
Siema Adrian To lachssilber??
Też jestem młody :D
Zacząłem od 735 w Lachssilber :) Oby ci służyła ale jazda tym w zimę... jeśli masz możliwość to odstaw ją w ciepłe i suche miejsce bez soli.
Cześć! ja też zaczynałem od dużych a właściwie normalnych samochodów.
Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e
No właśnie jak ktoś ma głowe to duży długi samochod z dużym silnikiem to nie problem.
niestety na e38 nie było wystarczających funduszy, a to wlasnie e38 bylo autem docelowym. Ale przyjdzie czas.
Od jakiegos miecha zaczęła mi chodzic po głowie jakas 18 z rantem. Różne pomysły były. LEDy, już ledów nie będzie, miałem "kliry" klirów już nie ma. Więc szukam wyjscia takiego oby mi się podobała jak najbardziej.
pzdr.
Jeśli troche pojeździsz swoją E32 i ci bedzie służyć to nie pomyślisz o zmianie na E38. Przynajmniej ja bym nie miał powodów.
Jednak 740 to już auto niestety wiekowe ale mi to nie przeszkadza bo mimo to świetnie jeździ ale z wbudowanym nowoczesnym silnikiem i niestety wydawać się może że nazbyt do czasów i budy. Ale oby było jak najmniej awaryjnie czego ci życze :)
Czarne e32 w benzynie!
Mi również nie podoba się taka opinia na temat 740. Ale zapewne każdy chwali to co ma.
Ja myślę że na 20 będzie akurat;) Tylko ją obniż do stanu jak kupiłeś ją od Piotra;)
moja jest sterling silber hehe
pozdro.