Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Dziwne zachowanie skrzyni E65 745i.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar euro_tuned
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Wymiana oleju w silniku, a w skrzyni to jednak trochę co innego. Nie twierdzę, że oleju w skrzyni się nie wymienia, ale nie wiem ile z nas zmieni olej co każde 80tys. km. Nie mówiąc już o właścicielach E38, E32 gdzie oleje w skrzyniach pewnie nie były wymieniane od lat. W mojej E65 '07 rok olej w skrzyni nie był wymieniany nigdy. Poziom jest ok, z 2 na 1 nie szarpie w ogóle. Dlatego na pewno na razie nie będę się za to brał.

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez euro_tuned Zobacz posta
    Wymiana oleju w silniku, a w skrzyni to jednak trochę co innego. Nie twierdzę, że oleju w skrzyni się nie wymienia, ale nie wiem ile z nas zmieni olej co każde 80tys. km. Nie mówiąc już o właścicielach E38, E32 gdzie oleje w skrzyniach pewnie nie były wymieniane od lat. W mojej E65 '07 rok olej w skrzyni nie był wymieniany nigdy. Poziom jest ok, z 2 na 1 nie szarpie w ogóle. Dlatego na pewno na razie nie będę się za to brał.
    Jesli twoje auto ma nasmigane 100tkm lub wiecej to wlasnie czas sie za to wziac ;) a nie czekac za cos sie zacznie dziac ze skrzynia bo wtedy jest juz za pozno i jak sam wczesniej zauwazyles skrzynie lubia padac
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Uprawnienia umieszczania postów