Pokaż wyniki od 1 do 10 z 47

Wątek: E65/66 do oceny

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Środek przed-lift.
    Z tyłu fotele komfortowe ale tylko z grzaniem? Bez regulacji? Dziwne?.
    Czy aby napewno są z wentylacją przody? Gdzieś było na forum o różnicach w szyciu skór z wentylacją i bez.
    Jak dla mnie to za słaby silnik.Nawet na zwykłą jazdę bez szaleństw to będzie słabo.
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Początkujący Użytkownik
    BMW
    zamierzam nabyc
    Cytat Zamieszczone przez Bezi Zobacz posta
    Środek przed-lift.
    Z tyłu fotele komfortowe ale tylko z grzaniem? Bez regulacji? Dziwne?.
    Czy aby napewno są z wentylacją przody? Gdzieś było na forum o różnicach w szyciu skór z wentylacją i bez.
    Jak dla mnie to za słaby silnik.Nawet na zwykłą jazdę bez szaleństw to będzie słabo.
    Jesli chodzi o srodek, to nie wiem jakie dokladnine zmiany byly po lifcie, co do foteli tylnych to fakt, tylko grzanie, Przody napewno z wentylacja sa, gdyz wlasnie po fotelach to widac, dziurkowana skora....
    Wiem, ze silnik szalu nie robi, ale poki co to tylko przymiarki, przejade sie, bede wiedzial....:)
    Mam A8 4,2 w benzynie i do poruwnania C klasse 2,7 cdi, wiec bede mogl porownac :)
    Poki co czekam na VIN, potem sie wszystko wyjasni.
    Dzieki Bezi za spostrzezenia
    Pozdrawiam
    ex.E46 320
    W124 coupe 3.2 M104
    W124 4.2 M119
    W203 2,7 cdi
    Peugeot206 s16
    Still:Audi A8 /D3 4,2 benz.
    W123 coupe 2,3 M102

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Cytat Zamieszczone przez River77 Zobacz posta
    Przody napewno z wentylacja sa, gdyz wlasnie po fotelach to widac, dziurkowana skora...
    Pozdrawiam
    No i właśnie.Była skóra dziurkowana a mogło nie być wentylacji.Gdzieś tutaj to było opisywane.Po szyciu skóry na fotelu można rozróżnić.
    A po lifta w środku można rozpoznać np: na gałkach od klimy są szaro-metalowe obwódki... i inne widok w I-drivie.
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Początkujący Użytkownik
    BMW
    zamierzam nabyc
    Cytat Zamieszczone przez Bezi Zobacz posta
    No i właśnie.Była skóra dziurkowana a mogło nie być wentylacji.Gdzieś tutaj to było opisywane.Po szyciu skóry na fotelu można rozróżnić.
    A po lifta w środku można rozpoznać np: na gałkach od klimy są szaro-metalowe obwódki... i inne widok w I-drivie.

Nie bede sie sprzeczal po czym dokladnie (patrzac na fotel ) w 7er mozna poznac czy aby na 100% jest wentylowana.
    Na rozum po uzytkowaniu w innych autach tej funkcji to musza byc dziurki, perforacja....:)
    Nadal czekam na VIN wiec, zobaczymy co tam wyjdzie.
    ex.E46 320
    W124 coupe 3.2 M104
    W124 4.2 M119
    W203 2,7 cdi
    Peugeot206 s16
    Still:Audi A8 /D3 4,2 benz.
    W123 coupe 2,3 M102

Uprawnienia umieszczania postów