Pokaż wyniki od 1 do 10 z 112

Wątek: Kaczy i nowe 7er

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Cytat Zamieszczone przez Guner Zobacz posta
    Skąd Ty masz na to wszystko kasę Kaczy? 3 komórki, BMW z silnikiem benzynowym, ach ta dzisiejsza młodzież, kocha luksus...pomysleć, ze ja jeszcze na studiach nie mialem ani komorki, ani samochodu...
    Guner nie tylko ty byles biednym studentem ;) Studia konczylem 4 lata temu i nawet mi sie w najcudowniejszych snach nie snilo, ze bede jezdzil teraz e38 :D Smigalem autobusem na biletach znizkowych za 1,1zl, jadlem pizze z Netto za 1,8zl i pilem piwo "Ogniste" 9% za 1,5zl :D Ach cudowne czasy to byly! :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Cytat Zamieszczone przez matraks Zobacz posta
    Guner nie tylko ty byles biednym studentem ;) Studia konczylem 4 lata temu i nawet mi sie w najcudowniejszych snach nie snilo, ze bede jezdzil teraz e38 :D Smigalem autobusem na biletach znizkowych za 1,1zl, jadlem pizze z Netto za 1,8zl i pilem piwo "Ogniste" 9% za 1,5zl :D Ach cudowne czasy to byly! :)
    no ja tak zle nie mialem , ale jak widze teraz , ze jest w sumie coraz lepiej w kraju, a mlodziez, ktora nie pamieta biedy, komuny nie ma za grosz pokory to jest jakos dziwnie...dlatego jestem np. za mundurkami w szkolach i ograniczaniem dzialalnosci rozrywkowej , drogich imprez i wycieczek bo kiedys szkola sluzyla do nauki i po to sie chodzilo, a teraz przy tym rozwarstwieniu [nie pisze , ze jest zle bo jestem konserwatysta liberalnym i jestem za rozwarstwieniem] jedno dziecko nie ma za bardzo co jesc czasami, na kanapke, a drugie przynosi do szkoly 'komorkie', 'ajpada' i chodzi w ubraniach za ktore by 4osobowa rodzine przez miesiac wyzywil....to wszystko jest niepotrzebne w szkole i wprowadza tylko niepotzrebne podzialy do ktorych nie powinna sluzyc szkola, to samo np. z komuniami w polsce, zamiast uszyc dla wszystkich takie same worki to ksieza pozwalaja na rozne fanaberie i idzie taka dziewczynka przebrana jak ksiezna djana do kosciola , a pozniej w najlepszej knajpie impreza, wszystko powierzchowne , niezwiazane z religia i puste...lans i przewracanie dziecku w lepetynie od najmlodszych lat, pozniej nie ma co sie dziwic , ze agresja, glupota , pieniadz staje sie najwieksza wartoscia i taka dziewczynka dorabia sobie np. od gimnazjum jako prostytutka , a sa juz takie 'z dobrych rodzin' przypadki....

Uprawnienia umieszczania postów