Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Adamek vs Kliczko

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 735i
    Że zapytam oglądał ktoś?

Moim skromnym zdaniem Adamek od początku tu nie miał szans. Nie pokona Kliczków ktoś kto przyszedł z kategorii niżej. Na to trzeba mieć (poza umiejętnościami oczywiście, których Tomkowi nie odmawiam) warunki fizyczne i cios, którego Adamkowi brakuje. On jest na wagę ciężką po prostu za słaby fizycznie. Ostatnim zawodnikiem jakiego pamiętam, który mógłby Kliczkę pokonać był Lennox Lewis. Wygrał z bardzo dużymi problemami zresztą. Jeśli nie za bardzo dawał radę on... to potem już chyba nie było nikogo kto by miał realne szanse z nimi. Dziwię się trochę że Tomka wystawiono na takie lanie. Mógł powalczyć o inną federację nie z Kliczką i też przeszedłby do historii jako mistrz świata wagi ciężkiej. Było to wszystko posunięciem wręcz nieprzemyślanym jak dla mnie. No chyba że ta walka duuużo bardziej opłacała się.
    Pozdrawiam

fm

Cytat Zamieszczone przez fm Zobacz posta
    Że zapytam oglądał ktoś?
    Poczytaj SB.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 735i
    UPPS... Przepraszam... wyrwałem się trochę z tym pytaniem - faux pas. Nie spojrzałem
    Pozdrawiam

fm

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Adamek to połowa Kliczko.Z czym do ludzi.teraz czekam na walkę pudziana z emilenko lub z crocop-em ;)

Vip Vip Awatar sebobass
    BMW
    e66 750Li
    Jak dla mnie, to dużym sukcesem było dotrwanie do dziesiątej rundy na ringu z takim zawodnikiem jak Klicshko

Zaawansowany Użytkownik Awatar grzechu4don
    BMW
    E38 na gwincie w 20 calach
    Cytat Zamieszczone przez sebobass Zobacz posta
    Jak dla mnie, to dużym sukcesem było dotrwanie do dziesiątej rundy na ringu z takim zawodnikiem jak Klicshko
    dotrwał bo Kliczko mu na to pozwolił...gdyby powalił Go w 2-3 rundzie to większość reklam za które miał gaże nie byłaby pokazana.ewidentnie przeciągał walkę i gdyby nie sędzia pewnie w 12 byłby nokaut ;)

kto ogląda walki braci Kliczko wie że każda jest przeciągana....bo to widać że zamiast wykończyć rywala stoją

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    przeciągana zgodze się ale co wooląłbyś obejżeć walke adamka która skonczyła by się w 1 lub 2 rundzie kliczko głownie walił go lewą łapą jak by go przycelował pożadnie prawa to adamek odrazu pada

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    kliczko nawet gardy nietrzymal...

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Gdyby Adamek był o 10 cm wyższy i 10 kg cięższy to walka napewno przebiegała by inaczej.Niestety,na Kliczkę warunki fizyczne Adamka były zbyt słabe.
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    ....
    Jakby nie było i tak jest wielki, nie przestraszył się jak Gołota swego czasu i nie przerwał walki. Życze mu jak najlepiej

Uprawnienia umieszczania postów