Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: BMW 735 wersja LONG

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez JointoVicz Zobacz posta
    kolego ja CI powiem tak:) to jest auto za 7 tys z 87 roku:) i nie ma opcji zeby bylo w bardzo dobrym stanie za 6900:P wsadzisz na oko z 3-4:) poszukaj czegos nowszego:) ja w swoj 88rok wsadzilem 15k i sprzedalem za 5.5 : )
    Wsadzileś 15 (hmm było ładne !?!) i gdy ceniłeś ok 6 ktoś powiedzial, że na pewno kibelek :)
    Ja myśle że to jeszcze nie E23 i za te pieniądze to właśnie powinno być super :)

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Cytat Zamieszczone przez Aldik Zobacz posta
    Wsadzileś 15 (hmm było ładne !?!) i gdy ceniłeś ok 6 ktoś powiedzial, że na pewno kibelek :)
    Ja myśle że to jeszcze nie E23 i za te pieniądze to właśnie powinno być super :)
    no w sumie masz racje:) wiecej nie dostanie i tak za takie auto...:) nawet jak doinwestowal... hmm ale moim zdaniem i tak kupowanie 87 roku za tyle kasy to jakby sobie zaczac kopac studnie i kopac i kopac i kopac... piekne sa ale wiem po sobie:) niech wezmie kogos naprawde "trzezwo" myslacego :) bo jezeli auto jest FAKTYCZNIe w bdb stanie i nie ebdzie wkladal to ok:) ale jak sie okaze ze samochodzik wspolpracuje z rudzielcem tu i tam:) zawieszenie skrzypi bo byl na myjni wczoraj i popsikal na amorki(tez tak slyszalem ostatnio od kolesia..:D) silnik troche faluje itd to nie oplaca sie:) jak kupic 87 rok za 7 kola to powinien byc w stanie dobrym:) rozumiem wymienic tarcze klocki oleje itd:) ale jak zawiecha czy cos w silniku do roboty to srednia opcja na wkladanie:) chociaz jak kto woli:) powodzenia wkazdym razie zycze !

Uprawnienia umieszczania postów