Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: BMW 735 wersja LONG

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Cytat Zamieszczone przez Aldik Zobacz posta
    Wsadzileś 15 (hmm było ładne !?!) i gdy ceniłeś ok 6 ktoś powiedzial, że na pewno kibelek :)
    Ja myśle że to jeszcze nie E23 i za te pieniądze to właśnie powinno być super :)
    no w sumie masz racje:) wiecej nie dostanie i tak za takie auto...:) nawet jak doinwestowal... hmm ale moim zdaniem i tak kupowanie 87 roku za tyle kasy to jakby sobie zaczac kopac studnie i kopac i kopac i kopac... piekne sa ale wiem po sobie:) niech wezmie kogos naprawde "trzezwo" myslacego :) bo jezeli auto jest FAKTYCZNIe w bdb stanie i nie ebdzie wkladal to ok:) ale jak sie okaze ze samochodzik wspolpracuje z rudzielcem tu i tam:) zawieszenie skrzypi bo byl na myjni wczoraj i popsikal na amorki(tez tak slyszalem ostatnio od kolesia..:D) silnik troche faluje itd to nie oplaca sie:) jak kupic 87 rok za 7 kola to powinien byc w stanie dobrym:) rozumiem wymienic tarcze klocki oleje itd:) ale jak zawiecha czy cos w silniku do roboty to srednia opcja na wkladanie:) chociaz jak kto woli:) powodzenia wkazdym razie zycze !

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    No widzisz kolego...zależy jak ktoś podchodzi do sprawy.Ty też masz e38 z pierwszych modeli i szczerze mówiąc kompletnie nie zainteresował by mnie takie auto.Nie wiem,może i jest ładne itd ale też może się już zacząć skarbonka z niego.

Jak będzie dobrze utrzymane E32 to nie będzie z nim żadnych problemów-nawet z 87r.

Zaawansowany Użytkownik Awatar mała233
    BMW
    E65 745i
    w każdy zakupiony samochód trzeba włożyć:p i tyle

CZARNA FURIA..........CZARNA...FURIA..................... .....

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    E38 nie jest jakoś specjalnie awaryjne - przednie zawieszenie (drążek środkowy) to tak co rok na polskich drogach trzeba przejrzeć :) 10 lat temu miałem E32 i to była masakra, ciągle coś musiałem robić...

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Taki egzemplarz kolego.Ja mam swoją 5 rok i jak zrobiłem zawias jak ją kupiłem to jeszcze tam nie mam zamiaru zaglądać ;) przy silniku jedyne co robiłem to zmieniłem obudowę filtra oleju i wtryski.To chyba jak na 5 lat dobrze. E38 zaś nie miałem ale jeśli jest choć troszkę podobna do e39 pod sprawami awaryjności to nawet mi się patrzeć na ten samochód nie chce. Jak widzę e39 to normalnie mi sie słabo robi :suicide:

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Panowie jointowicz gada głupoty jest to typowe i na siłe.
    Zapamiętać nie patrzy sie na rok a na stan Ta jeżeli była by ładna to naprawde skarb bo praktycznie początek produkcji a stan był by dobry.
    I mój kolega wyrwał super e32 za 2500! co prawda zawieszenie całe do roboty ale reszta zdrowizna skóry jak nowe i brak gazu.
    Czasem auto za 4 tyś opisane ze jest bardzo dobre nie przekonuje to samo wystawić za 9 to juz rozmowa jest inna a niekiedy e32 po 7 tyś są w takim stanie że ręce opadają. czyt. Tragicznym

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Miałem dwie E39, jedna ciągle sie psuła - ale poprzedni właściciel to był druciarz, ale cena była za nią wtedy taka że grzechem byłe nie kupić, a druga za to bezawaryjna, miałem ją hmm z 8 miesiecy (zamiana za inne) i palca nie wsadziłem :)

BMW
    Cytat Zamieszczone przez KaczyDJ Zobacz posta
    Panowie jointowicz gada głupoty jest to typowe i na siłe.
    Zapamiętać nie patrzy sie na rok a na stan Ta jeżeli była by ładna to naprawde skarb bo praktycznie początek produkcji a stan był by dobry.
    I mój kolega wyrwał super e32 za 2500! co prawda zawieszenie całe do roboty ale reszta zdrowizna skóry jak nowe i brak gazu.
    Czasem auto za 4 tyś opisane ze jest bardzo dobre nie przekonuje to samo wystawić za 9 to juz rozmowa jest inna a niekiedy e32 po 7 tyś są w takim stanie że ręce opadają. czyt. Tragicznym
    wsadzilem w e32 15 tys zl:) (piętnaście tysiecy złotych) w wieku 21 lat:) i troche mnie bolalo lanie do auta za 1500zl miesiecznie + 1000zl miesiecznie na mechanike : )(fakt kupilem trupa:P:D pierwsze auto itd:P ) to mi sie nie dziw ze tak gadam:) to e32 odradzam bo jest stare i kolega ma tam 380 km:) mam uprzedzenie do starych aut i tyle:) ALE!! jak ktos auto utrzymuje w dobrym stanie i o nie dba (taki ja czy Ty nawet Kaczy) to bedzie warte swojej ceny:) jakby bylo blizej to warto jechac sprawdzic bo wyglada ladnie:) ale nie oszukujmy sie:) to jest 24 letnie auto :) zmeczenie materialu itd:) mogl nim jezdzic dziadek i chodzi miodzio a po 500km zacznie sie wszystko sypac przy okazji kilku pierwszych bucikow:P Kaczy masz racje ze sa zadbane naprawde auta z 87 roku :) ale sa i padla z 94 :) zalezy kto jak dba:) ale ja bym nie jechal 380km ogladac 24 letniego auta i o to mi chodzi:) tak czy siak powodzenia!:D oby CI sie kolego udalo z autkiem:P:D obys nie wsadzil jednej trzeciej tego co ja:P

BMW
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    No widzisz kolego...zależy jak ktoś podchodzi do sprawy.Ty też masz e38 z pierwszych modeli i szczerze mówiąc kompletnie nie zainteresował by mnie takie auto.Nie wiem,może i jest ładne itd ale też może się już zacząć skarbonka z niego.

Jak będzie dobrze utrzymane E32 to nie będzie z nim żadnych problemów-nawet z 87r.
    wiem wiem ze moje e38 to tez poczatek produkcji i jestem tego siadom:P ale mam jeszcze 4.5tys do wsadzenia zeby byla wartosci e32 takze jak na wyglad stan itd do e32 porownania nie ma:d kocham ja i tyle:D narazie nie mam z nia problemow to mi 95 nie przeszkadza:P chociaz patrze szukam poluje na cos nowszego :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar BRABUS
    BMW
    E32 735iL & Espace4 & K1200RS ;)
    na innym forum z bmw wystwiona jest 3.0 v8 long manual za 6k, moze warto sie tamta zainteresowac? na zdjeciach wyglada bardzo ladnie - gosc jest z warszawy.

Uprawnienia umieszczania postów