Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Rozne oznaczenia modelu e65, e66, e67, co jest co ?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Rozumiem że chodzi Ci o to że np auto z 2003 r ma tył/przód juz poliftowy tak?
    to bardzo proste taki lifting mozna zrobić - np u dealera bmw - koszt około 20 tys zł
    czesto (99%) robi to bo był dzwon, rzadziej (1% a w zasadzie promil) robi bo mu się nudzi czy ma taki kaprys i nie wie na co kase wydać - ale kto bogatemu zabroni :)
    co do tyłu e65/66 - w wersji przed liftem i po - wg mnie oba tyły wygladają dobrze - i to że niektórzy twierdza że jak 7 to tylko e32 bądz e38 to powiem tak - to się nazywa PROGERS i nie moze byc stare co jest nowe, inaczej dalej jezdzilibysmy duzym fiatem,syrena czy zaporozcem - bo każdy bał by sie cos zmienić
    a czy komus sie podoba czy nie??? kwestia gustu - tam gdzie 2 Plaków tam 3 rózne zdania :)
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    Rozumiem że chodzi Ci o to że np auto z 2003 r ma tył/przód juz poliftowy tak?
    to bardzo proste taki lifting mozna zrobić - np u dealera bmw - koszt około 20 tys zł
    czesto (99%) robi to bo był dzwon, rzadziej (1% a w zasadzie promil) robi bo mu się nudzi czy ma taki kaprys i nie wie na co kase wydać - ale kto bogatemu zabroni :)
    co do tyłu e65/66 - w wersji przed liftem i po - wg mnie oba tyły wygladają dobrze - i to że niektórzy twierdza że jak 7 to tylko e32 bądz e38 to powiem tak - to się nazywa PROGERS i nie moze byc stare co jest nowe, inaczej dalej jezdzilibysmy duzym fiatem,syrena czy zaporozcem - bo każdy bał by sie cos zmienić
    a czy komus sie podoba czy nie??? kwestia gustu - tam gdzie 2 Plaków tam 3 rózne zdania :)
    czyli wiem o co chodzi:)
    w 2005 roku byl lift z mniej ladnej na ladniejsza dupcie :P
    co do progresu masz racje:P mi sie e65 po lifcie widzi kosmos... przed to samo... ale mnie najzwyczajniej w swiecie NIE STAC na takie auto w wieku 22 lat:(...

dzieki za odp i milego dnia!

Uprawnienia umieszczania postów