ciesze sie ze masz firme i prywatny teren:) a masz tam moze tabliczke "parking tylko dla klientow" ?:) skoro masz to ok:) uprzedziles o tym i ktos stawia na wlasna odpowiedzialnosc:) i zgodze sie z Toba po stokroc:) (zle doczytalem!! nie masz tabliczki i niczego nie swiadomych ludzi samochody odcholowywuja ? gdzie? bez jaj:* )
na stacji tego nie ma:) to po raz:) jestem klientem STALYM to po dwa:)
GDZIE MI ODCHOLUJA TO AUTO?:) na moj koszt? skoro nie zostalem poinformowany ZADNYM znakiem:) ze tam stawiac nie moge:) a jest to teren udostepniony (czyli zakazu nie ma i jest teren udostepniony) to moge stawiac:) to kto i gdzie mi odholuje to auto?:) na parking policyjny? i co? za to ze postawilem na stacji auto i kierownikowi sie nie spodobalo bede 1000zl w plecy?:o
a Wy Panowie rozumiecie roznice miedzy GARAZ- BENZYNOWA?
znajdz 2 roznice?
podjazd - stacja
OGROD (evana) - stacja
parking dla klientow - stacja ?
:) przeciez ja nie mam zamiaru sie z Wami klocic... chce sie dowiedziec jak to jest z punktu prawnego:) macie sowje zdanie ja to rozumiem:) nie jestem tu po to zeby sie z Wami klocic :) ale skoro ktos mowi mi o PRAWIE:) ze wlasciciel stacji ma prawo odholowac mi auto bez powodu:) to ja chce wiedziec JAKIM PRAWEM:) i GDZIE i NA KOGO KOSZT odbedzie sie jego "widzi mi sie" :) jestem klientem:) auto nie przeszkadza w niczym:) robie zkaupy na stacji i tankuje na niej:)
nie klocmy sie Panowie:) bo to nie o to chodzi:) chce po prostu znac ten paragraf ktory mowi ze mozna mi bez powodu usunac samochod:) czego Wy mnie atakujecie:) zapytam wiec jeszcze raz:
JAKI JEST PARAGRAF MOWIACY O TYM ZE KIEROWNIK STACJI (ktory dzierzawi stacje od shella kory jest WLASCICIELEM STACJI) MOZE MI AUTO ODHOLOWAC TAK O:) bo mu sie nie podoba:) i zorbi to zgodnie z prawem:) chgcialbym sie dowiedziec czy jest taki przepis:) jak jest to czy ktorys z kolegow moglby mi pomoc i mi go pokazac?:) (sprawa parkingu przed firma chyba malo sie ma do stacji)
POZDRAWIAM!! i sorki za to ze sie denerwujecie wszyscy:) nie o to mi chodzi:) milego dnia!!:) kochani:*
sami prawnicy a nikt poza atakiem na mnie nie uagrgumentowal swojej wypowiedzi ze MA PRAWO:) takze czekam:) ja Was szanuje i mam nadzeje ze wiecie o czym mowicie:) takze czekam na jakis przepis:)