Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: odholowanie auta

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    m60b40
    zawsze mozesz to naglosnic w tv lub necie jakiejs gazecie itd:)

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Panowie:) zeby on podszedl i powiedzial:
    Sluchaj Karol(wie jak mam na imie 7 lat ta stacja stoi i 7 lat mnie codziennie widuje pajac) stawiasz tu ciagle auto to daj cos na flaszke za parking strzezony i bedziesz mogl sobie stawiac i kazdy bedzie zadowolony:)

i ja mu bym powiedzial ok:) nie ma problemu:) (50 czy 100zl na miesiac to nei duzo:) ) ale z racji na to ze on mnie straszy przez pracownikow:) nigdy sam do mnie nie podszedl nie powiedzial nic :) to ja mam do niego isc i grzecznie zapytac czemu mu moje auto przeszkadza?:)

jak by mnie od poczatku zaczal traktowac jak czlowieka:) ja jako czlowiek dogadalbym sie z nim jak czlowiek z czlowiekiem:) a jak on zaczyna straszenia przez pracownikow ... :) ja nie jestem wredny nie jestem zlosliwy:) na stacji pracownicy pala kiepy (on tez) sprzedaja bez dowodow piwa i papierosy :) co 10 raz ktos do mnie podchodzi zeby zalac paliwo:) wszystko moze mi sie nie podobac ale nie chce zeby cokowliek odbilo sie na pracownikach ktoprzy sa spoko ludzmi i maja juz przesrane z takim kierownikiem:P moglbym mu zorbic pod gorke ale ja nie z tych:) jakby chcial zalatwic sprawe polubownie to by sprawe zalatwil po pierwszej rozmowie ze mna:) woli mnie straszyc ? ja sie go nie boje:)

ciekawe jak to wyglada ze strony prawnej... ma stacje do uzytku publicznego:) to nie jest garaz... ani ogrod:) ciekawe jak to prawnie wyglada:) typowo jakis paragraf itd:)
    Ostatnio edytowane przez JointoVicz ; 01-04-2011 o 09:51

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    m60b40
    teren stacji, to teren jego, i raczej nie oddany do uzytku publicznego, tylko przez niego udostepniony.
    co do kolesia...hmm jak on tak to Ty tez powienienes z nim pogadac, osobiscie i stanowczo. jak sie nie uda to w leb i po sprawie:)

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Jointo ale czego oczekujesz?
    Prawo stanowi, że może odholować. Choćbyś nie wiem co tutaj wypisywal to tego nie zmienisz.

Jointo gdzie Ty żyjesz? Czy właściciel stacji ma do Ciebie zagadac i poprosić Cię o zapłatę? To chyba Twój obowiązek podejść i się zapytać czy możesz parkować.!
    Nie bądź śmieszny.
    Ostatnio edytowane przez EVAN ; 01-04-2011 o 10:00
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

BMW
    Cytat Zamieszczone przez EVAN Zobacz posta
    Jointo ale czego oczekujesz?
    Prawo stanowi, że może odholować. Choćbyś nie wiem co tutaj wypisywal to tego nie zmienisz.

Jointo gdzie Ty żyjesz? Czy właściciel stacji ma do Ciebie zagadac i poprosić Cię o zapłatę? To chyba Twój obowiązek podejść i się zapytać czy możesz parkować.!
    Nie bądź śmieszny.
    jaja sobie kolego robisz?:)(z calym szacunkiem:*) jade do CIebie powiedzmy na piwo:) ROZSYPIE mi sie moje kochane V8:) i mam isc pytac wlasciciela stacji(niedajbog jak go nie bedzie) czy moge tam postawic auto? przyjade z Toba nastepnego dnia a tam wlasciciel powie ze odholowal auto kij wie gdzie bo mu sie rejestracja nie podobala? tak byc nie moze:) interesuje mnie to PRAWO o ktorym mowisz:) jaki to przepis? gdzie to wyczytales?:) skad to PRAWO wziales?:) ja mam isc do wlasciciela stacji i placic mu za parking ktory dla WSZYSTKICH jest bezplatny? o jakim Ty moiwsz obowiazku... :) obowiazek to on ma miec dobre paliwo i klaniac mi sie pierwszemu bo KLIENT NASZ PAN:)

oczekuje KONKRETNEGO paragrafu ktory mowi ze on moze mi odhcolowac auto bo MU SIE TAK PODOBA:) nie interesuje mnie tekjst typu "prawo mowi ze moze" gdzie to zapisane? gdziue to wyczytales ?:) ja moge pwiedziec ze PRAWO MOWI ZE ON NIE MOZE:) to co dwa prawa sa?:)

to ON ma problem do MNIE:) to JEMU sie COS nie podoba:) to z jakiej racji ja mam isc i sie dopytywac czy czasami jemu laskawie nie przeszkadza moj samochod?:) ON ma PROBLEM do mnie to ON powinien DO MNIE zagadac:) a nie straszyc przez pracownikow:) ja stawiam auto na stacji:) dla mnie stacja to miejsce gdzie mozna zaparkowac, przespac sie , wysrac, zrobic zakupy zalac auto i zjesc:) i tak tez ten obiekt uzytkuje:) nie jestem jakims lamusem co stawia auto na stacji nawet nie tankujac:) jestem CZYNNYM I CZESTYM KLIENTEM stacji:) a parking dla takich chyba jest nie?

bede chcial sobie umyc szybki to tez bede mial go zapytac? o to czy moge zalac najtansza benzyne tez bede musial go zapytac? tak nie moze byc ze to jego teren prywatny i on tam sobie moze robic co chce:) jakby tam byl jego ogrod to ok:) ale to STACJA:) mogl sie zajac nie iwem sprzedaza kwiatow na nagrobki:) i by nikt mu nie stawial auta:) ale jak ma stacje to musi sie liczyc z tym ze ktos tam stawia auto:)

tak czy siak nie powinienem na stacji auta caly czas stawiac:) - wiem i rozumiem:)
    ale jestem klientem od wielu lat:) i w nosie mam jego lzosliwosci:) za to co na mnie zarobil powinien mi garaz postawic:) oo:):D
    Ostatnio edytowane przez JointoVicz ; 01-04-2011 o 10:19

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Ja zamiast pisać takie tematy to już bym był po wizycie u szefa stacji i bym wszystko wiedział;)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Widzę, że jesteś niereformowalny :)
    Jak parkujesz tam codziennie to myślisz, że gość się nie domyśli, że traktujesz stacje jak prywatny parking?
    Popieram Maćka. Od rozmowy powinieneś zacząć, a nie od pretensji do wszystkich tylko nie do siebie.
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

BMW
    Cytat Zamieszczone przez EVAN Zobacz posta
    Widzę, że jesteś niereformowalny :)
    Jak parkujesz tam codziennie to myślisz, że gość się nie domyśli, że traktujesz stacje jak prywatny parking?
    Popieram Maćka. Od rozmowy powinieneś zacząć, a nie od pretensji do wszystkich tylko nie do siebie.
    Do Ciebie nie mam pretensji bron Boze:) ja chce wiedziec SKAD wziales TWOJE PRAWO:) i jeszcze chcialbym wiedziec dlaczego mnie obrazasz tak o:) dla mnie nazwanie mnie niereformowalnym jest obrazaniem:)

tankuje tam CODZIENNIE 3 samochody:) nie domyslil sie ze jestem KLIENTEM?

i powtarzam zeby teb chlop byl normalny - sprawy by nie bylo:)
    jest zlosliwy- ja sie nie bede plaszczyl :)

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Mam podobnie.Mam firme pod nią parkin bez oznak że nie wolno parkowac.Dzierżawie teren od miasta.Podobnie jest ze stacja benzynowa.
    Jak ktoz parkuje mi pod firmą a nie jest moim klientem to dzwonie na Straż Miejską mowię że mi zajmuje miejsce dla moich klientów oraz na samochód z dostawą.oni wzywają lawete i odholowuje.I tyle.
    Koniec kropka.Nawet jak mi nie przeszkadzał to moge tak zrobic!!
    Potem Ci podam paragraf.
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    To Ci auto odholują jak sobie właściciel stacji (osoba prywatna) i również tego parkingu sobie tego zażyczy.Piszesz niezłe głupoty,to tak jak by Ci ktoś stawiał co wieczór auto na podjezdzie pod garażem przy domku:) masz prawo odholować to auto na koszt właściciela bo to jest twój prywatny teren i tego sobie nie życzysz..czaisz już?;)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Uprawnienia umieszczania postów