Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: odholowanie auta

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Jointo ale czego oczekujesz?
    Prawo stanowi, że może odholować. Choćbyś nie wiem co tutaj wypisywal to tego nie zmienisz.

Jointo gdzie Ty żyjesz? Czy właściciel stacji ma do Ciebie zagadac i poprosić Cię o zapłatę? To chyba Twój obowiązek podejść i się zapytać czy możesz parkować.!
    Nie bądź śmieszny.
    Ostatnio edytowane przez EVAN ; 01-04-2011 o 10:00
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Doświadczony Użytkownik Awatar JointoVicz
    BMW
    e32 EX 730 88' m30b30 r6 & e38 730i 95' m60b30 v8
    Cytat Zamieszczone przez EVAN Zobacz posta
    Jointo ale czego oczekujesz?
    Prawo stanowi, że może odholować. Choćbyś nie wiem co tutaj wypisywal to tego nie zmienisz.

Jointo gdzie Ty żyjesz? Czy właściciel stacji ma do Ciebie zagadac i poprosić Cię o zapłatę? To chyba Twój obowiązek podejść i się zapytać czy możesz parkować.!
    Nie bądź śmieszny.
    jaja sobie kolego robisz?:)(z calym szacunkiem:*) jade do CIebie powiedzmy na piwo:) ROZSYPIE mi sie moje kochane V8:) i mam isc pytac wlasciciela stacji(niedajbog jak go nie bedzie) czy moge tam postawic auto? przyjade z Toba nastepnego dnia a tam wlasciciel powie ze odholowal auto kij wie gdzie bo mu sie rejestracja nie podobala? tak byc nie moze:) interesuje mnie to PRAWO o ktorym mowisz:) jaki to przepis? gdzie to wyczytales?:) skad to PRAWO wziales?:) ja mam isc do wlasciciela stacji i placic mu za parking ktory dla WSZYSTKICH jest bezplatny? o jakim Ty moiwsz obowiazku... :) obowiazek to on ma miec dobre paliwo i klaniac mi sie pierwszemu bo KLIENT NASZ PAN:)

oczekuje KONKRETNEGO paragrafu ktory mowi ze on moze mi odhcolowac auto bo MU SIE TAK PODOBA:) nie interesuje mnie tekjst typu "prawo mowi ze moze" gdzie to zapisane? gdziue to wyczytales ?:) ja moge pwiedziec ze PRAWO MOWI ZE ON NIE MOZE:) to co dwa prawa sa?:)

to ON ma problem do MNIE:) to JEMU sie COS nie podoba:) to z jakiej racji ja mam isc i sie dopytywac czy czasami jemu laskawie nie przeszkadza moj samochod?:) ON ma PROBLEM do mnie to ON powinien DO MNIE zagadac:) a nie straszyc przez pracownikow:) ja stawiam auto na stacji:) dla mnie stacja to miejsce gdzie mozna zaparkowac, przespac sie , wysrac, zrobic zakupy zalac auto i zjesc:) i tak tez ten obiekt uzytkuje:) nie jestem jakims lamusem co stawia auto na stacji nawet nie tankujac:) jestem CZYNNYM I CZESTYM KLIENTEM stacji:) a parking dla takich chyba jest nie?

bede chcial sobie umyc szybki to tez bede mial go zapytac? o to czy moge zalac najtansza benzyne tez bede musial go zapytac? tak nie moze byc ze to jego teren prywatny i on tam sobie moze robic co chce:) jakby tam byl jego ogrod to ok:) ale to STACJA:) mogl sie zajac nie iwem sprzedaza kwiatow na nagrobki:) i by nikt mu nie stawial auta:) ale jak ma stacje to musi sie liczyc z tym ze ktos tam stawia auto:)

tak czy siak nie powinienem na stacji auta caly czas stawiac:) - wiem i rozumiem:)
    ale jestem klientem od wielu lat:) i w nosie mam jego lzosliwosci:) za to co na mnie zarobil powinien mi garaz postawic:) oo:):D
    Ostatnio edytowane przez JointoVicz ; 01-04-2011 o 10:19

Uprawnienia umieszczania postów